Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography arrangerer workshop med Ron Haviv

Del

Bilder Nordic arrangerer workshop med den den anerkjente krigsfotografen Ron Haviv. Dette er en unik mulighet til å lære av en av verdens beste krigsfotografer.

Arbeid i konfliktområder
I januar 2019 arrangerer fotoskolen, Bilder Nordic School of Photography, en intensiv workshop om arbeid i konfliktområder med krigsfotografen Ron Haviv. Deltagerne vil få et inntrykk av hvordan det er å arbeide i konflikt og uro. Workshopen vil gi en innføring i hvordan man forbereder seg, og hva det gjelder å tenke på når man er på bakken.

- Vi synes det er en stor ære å få Ron Haviv på besøk, og gleder oss veldig til å lære og få ny inspirasjon av han, sier Inge Helland, kreativ og faglig leder på Bilder Nordic. - I løpet av karrieren har Haviv gjort en omfattende dekning av krigens urettferdigheter, og fotografiene hans har hatt stor påvirkning, avslutter Helland. 

Dokumenterer grusomhetene
Ron Havivs ti år lange arbeid på Balkan ble brukt som bevis for å anklage og dømme krigsforbrytere ved den internasjonale domstolen i Haag. President George H.W. Bush brukte Havivs ubehagelige fotografer om paramilitær vold i Panama som en av grunnene til den amerikanske intervensjonen i 1989.

Gjennom workshophelgen vil deltakerne få et solid grunnlag for å jobbe selvstendig med research og historiefortelling. Undervisningen er allsidig, og Ron vil vise frem sitt arbeid, samt vise hvordan du kan få frem din egen stemme og historie i fotografiet. Ron er en erfaren fotograf i konfliktområder og vil gi en innføring i hvordan du best mulig forbereder deg til prosjekter som dette. Andre viktige aspekter som gjennomgås er hvordan deltakerne presenterer arbeidet sitt på tvers av medier, research og finansiering av prosjekter. Du lærer også hvordan man bygger opp en historie, samt pitching av prising og prosjekter.

Her kan du lese mer om workshopen og melde deg på.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg saker fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom