Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography arrangerer digital artist talk med musikkfotografen Olav Stubberud

Del

Bilder Nordic School of Photography arrangerer digitalt foredrag med den anerkjente, unge fotografen Olav Stubberud, onsdag 6. mai for et innblikk i fotografens liv og arbeid, og hans tanker om hvordan man kan skape en kreativ karriere i dag.

Olav Stubberud har tatt fotoverdenen med storm, og regnes nå som en av musikkindustriens mest anerkjente fotografer. Han har arbeidet med artister som Justin Bieber, Kygo, Chainsmokers, Drake, Halsey og G Easy, og i 2017 lanserte han i tillegg sin egen kleskolleksjon. I 2019 fotograferte han Nobels fredspriskonsert, og ble med det den yngste offisielle fredsprisfotografen gjennom tidene.

Foredraget er et spennende dypdykk inn i fotografens verden, fra snowboarding til å stå på de største scenene verden over, og refleksjoner rundt hvordan man lykkes som fotograf i dag. Hvordan kan man bruke kreativiteten sin til å oppleve nye ting, hvordan kan man bygge sin egen karriere, og hvordan finner man sin egen stemme som fotograf?

Mer informasjon om foredraget finnes her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom