Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic med premieringer i alle kategorier på Gullsnitt

Del

Norges viktigste konkurranse for reklamefotografi, Gullsnitt, ble i år avholdt 1. april og studenter fra Bilder Nordic fikk premieringer i alle kategorier under årets utdeling.

Foto: Sara Løvlien
Foto: Sara Løvlien

Både tidligere og nåværende studenter var nominert i alle kategorier, og tok minst én premiering per kategori. Førsteårsstudentene Ida Christin Foss og Brage Sørlie Kaale stakk av med henholdsvis bronse i kategorien Eget arbeid og gull i kategorien Årets Nykommer. Alumni Simen Øvergaard tok gull i både næringslivsprofilering og matfoto, og stakk dermed også av med Grand Prix.

Når prisutdelingen holdes er det jubel og feiring, men få tenker over hvor mye jobb og dedikasjon som ligger bak arbeidene som vinner. Hvor mye de har investert gjennom årene. I år var det heller ikke de mest høylytte arbeidene som vant, men heller de litt mer stillferdige, noe jeg synes er spennende. Både Brages, Ida Christins og Simens prosjekter åpner for at betrakteren kan tolke selv. Jeg har kjent Simen i mange år, og han kjennetegnes ved at han er så kompromissløs når det kommer til eget arbeid; han er trofast til egen tilnærming og fristes ikke av trender, sier fotograf og foreleser ved Bilder Nordic, Damian Heinisch.

Blant andre Bilder Nordic-alumni med premiering finner vi Hinda Fahre, Annette Larsen, Calle Huth, Sara Angelica Spilling, Josefin Linder og Erik André Nes.

Gullsnitt er Norges viktigste konkurranse for reklamefotografi, etablert av Norske Reklamefotografers forening. Formålet med konkurransen er å synliggjøre og bevisstgjøre reklamefotografiet, i tillegg til å vise frem og utmerke god reklamefotografi fra de siste to årene. For å ha en uavhengig premiering, velges juryen utenfor Norge. Juryen i år var lokalisert i Amsterdam og bestod av fotografene Krista van der Niet, Ivo van der Bent, Eddo Hartmann og Heike Gülker.

Mer informasjon om Gullsnitt og vinnerne finnes her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Sara Løvlien
Foto: Sara Løvlien
Last ned bilde

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom