Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic arrangerer workshop i Tanzania med det anerkjente internasjonale bildebyrået VII-Photo

Del

I desember 2018 arrangerer Bilder Nordic School of Photography for første gang en eksklusiv ukelang workshop i Tanzania. Workshopen holdes sammen med VII-fotografene Gary Knight og Linda Bournane Engelberth og Bjørknes Høyskole.

VII Photo Agency

I desember arrangerer VII Photo agency en ukelang workshop i samarbeid med Bilder Nordic og Bjørknes Høyskole. Fra VII Photo kommer Gary Knight, grunnlegger og fotograf, og hans talentfulle norske kollega Linda Bournane Engelberth. I løpet av uken i desember skal de veilede maksimalt 10 fotografer gjennom intensivt arbeid.

Gary Knight grunnla VII Photo Agency i 2001, og allerede tre år senere ble byrået kåret til den tredje mest innflytelsesrike aktøren i fotografi av American Photo. Garys fotografier har blitt vist verden over i alle de store avisene og dagsaktuelle magasinene. Linda Bournane Engelberth er en visuell kunstner, og det første norske VII Photo-medlemmet. Hennes arbeid fokuserer blant annet på identitet gjennom personlige og subjektive narrativ, og samfunn som er i ferd med å forsvinne. Hun har hatt flere utstillinger i USA og Europa.

Workshopen
Workshopen gir deltakerne mulighet til å fordype seg i én av flere viktige tematikker gjennom Bjørknes sitt kurssenter i Tanga. Psykisk helse, ungdomsgraviditet, helsesystemer, mikrofinansiering og frafall i skolen er eksempler på tema fotografene kan fordype seg i. Deltagerne må gjøre research og forarbeid før de reiser ned, slik at tiden i Tanzania blir brukt effektivt til fotografering, veiledning og ferdigstilling av et komplett fotoessay. Underveis i workshopen ligger fokus på veiledning i historiefortelling og sammensetning av effektive bildeserier. Mentorene Knight og Bournane Engelberth vil samarbeide tett med hver fotograf når de jobber med sine individuelle historier. I tillegg legges det opp til felles diskusjoner om arbeidene.

Workshopen holdes i Tanga – en av de eldste byene langs kysten av Tanzania. Tanga er en av de største byene i landet, men preges fortsatt av en rolig atmosfære. Med vakre, hvite sandstrender, beskyttede mangrover, sandbanker og øyer, er Tanga et godt eksempel på tanzanisk natur.

Her kan du lese mer om workshopen og melde deg på.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg saker fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom