Bertel O. Steen

Bertel O. Steen får nye elbiler med Opel

Del

Allerede i første halvår 2019 åpnes ordrebøkene for elektrisk versjon av Opel Corsa og ladbar utgave av Opel Grandland X.

Opel GT X Experimental. Foto: Produsenten
Opel GT X Experimental. Foto: Produsenten

Når Opel i 2019 feirer sitt 120-årsjubileum som bilprodusent, skjer det gjennom introduksjonen av flere nye elektrifiserte modeller.

- Opel blir elektrisk! Dette har vært en bærende del i PACE!-planen til Opel, og nå leverer vi, sier Stein Pettersen, PR- og informasjonssjef i Opel.

Etter elutgaven av Corsa og ladbar Grandland X, vil Opel følge opp med å introdusere en helelektrisk versjon av neste generasjon Mokka X og av den nye Opel Vivaro. De vil begge være på plass i 2020.

Elbil for folk flest
Corsa har vært en av Opels viktigste modeller helt siden premieren i 1982. Når den nå for første gang kommer som elbil, er den sentral i elektrifiseringen av Opel.

Den nye elektriske versjonen av Corsa bygges på samme plattform DS 3 Crossback E-Tense som også er del av PSA-gruppen.

- Nye Corsa vil gjøre elektrisk mobilitet tilgjengelig for mange norske kunder. Vi gleder oss til å få den og tror den vil treffe godt i det elbilhungrige norske markedet, sier Pettersen.

Produksjonen av den ladbare hybridversjonen av Grandland X starter neste år, og bilen vil med sine 300 hestekrefter og firehjulsdrift bli en svært viktig bil for Opel i Norge.

For eventuelle spørsmål, vennligst kontakt:
Stein Pettersen, PR- og informasjonssjef Opel
900 80 436 / stein.pettersen@bos.no  

Bilder

Opel GT X Experimental. Foto: Produsenten
Opel GT X Experimental. Foto: Produsenten
Last ned bilde
Opel Grandland X. Foto: Produsenten
Opel Grandland X. Foto: Produsenten
Last ned bilde

Om Bertel O. Steen

Bertel O. Steen
Bertel O. Steen
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00https://www.boskonsern.no/

Bertel O. Steen importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede.

Bertel O. Steen Eiendom AS med datterselskaper forvalter en betydelig eiendomsportefølje på ca. 200 000 m2 knyttet til bil og annen næringsvirksomhet. Konsernet eier også Snap Drive AS, en frittstående verkstedkjede med 22 verksteder lokalisert i de største byene i Norge.

Bertel O. Steen ønsker å ta en ledende rolle i den store transformasjonen som bilbransjen er inne i, og å bidra til utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger. Våre ca. 2 600 medarbeidere leter alltid etter nye løsninger – til det beste for kundene våre og samfunnet.

Konsernets hovedkontor ligger i Lørenskog kommune.

Følg saker fra Bertel O. Steen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bertel O. Steen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bertel O. Steen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom