Sony Music Norway

Bergensartisten Maria Træbakken slipper "Plaster"

Del

Vill Vill Vest-aktuelle Maria Træbakken slipper "Plaster", en låt om livets ups and downs.

23 år gamle Maria fra Bergen har laget tekster og musikk i flere år, men det var ikke før i januar i år hun slapp debutlåten «Unnskyld». Låta fikkDet Nye til å si «Unnskyld, vi må bare gå og danse litt», og siden har hun fulgt opp med «Veien blir til» og «Tenk deg om»- alle listet på P3. Nå kickstarter hun høsten med «Plaster», en låt om livets ups and downs. 

 «Det går opp og det går ned. Livet er ikke alltid en dans på roser og det skal det heller ikke være. Helt enkelt. Det skal være litt hindere på veien, ellers blir det for lett og kjedelig» - Maria Træbakken

«Plaster» er produsert av Frode Flatland, og låter mer urbant enn det Maria har sluppet tidligere.

«Vi hørte igjennom Frode sine beats og denne falt jeg for med engang. Sykt digg! Plaster er annerledes fra de jeg har sluppet før. Den er mindre organisk og har endel hiphop-preg over seg. Det er kult fordi jeg begynte å lage hiphop da jeg startet å lage musikk!»

«Plaster» er ute 20. september.

__

Maria Træbakken har ingen store ambisjoner eller svevende drømmer om å ta hele verden med storm. Men ærlige, direkte og gjenkjennbare tekster som kanskje kan bety noe for noen, eller hjelpe noen gjennom noe - dét vil hun gjerne dele.

Hun henter inspirasjon fra en god variasjon av musikalske forbilder, som Michael Jackson, Janis Joplin, Dua Lipa, Post Malone og Bergens egne konge Lars Vaular. Og Jan Eggum. For det er nettopp gjennom sine norske tekster at Træbakken får frem hvem hun er 100%. Hun elsker å kle av seg gjennom tekstene sine, sunget på kav Bergensk-dialekt, og takker sin bakgrunn i teater for at hun har lært å gi faen og å blottlegge seg selv. Der mange artister synes det blir for sterkt å synge på norsk, er det akkurat dette Maria liker. Det blir liksom nærmere hjertet.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom