Randstad

Bente Slaatten ny direktør for sykepleierområdet hos Randstad Care.

Del
Den erfarne topplederen kommer fra stillingen som generalsekretær i en av Norges største pasientorganisasjoner, og har lang erfaring fra næringslivet. Blant annet har hun hatt stillingen som konserndirektør med ansvar for brand, kommunikasjon, public affairs i Yara International, samt forbundsleder i Norsk Sykepleierforbund i 9 år. Bente har en allsidig bakgrunn som utdannet sykepleier og økonom, og vil derfor være en stor styrke for Randstad Care.
Bente Slaaten blir ny direktør for sykepleierbemanning hos Randstad Care
Bente Slaaten blir ny direktør for sykepleierbemanning hos Randstad Care

-Vi er veldig glad for å få Bente ombord. Hun har en bakgrunn og unik erfaring som jeg utvilsomt tror vil være av stor verdi når vi skal vokse videre. Randstad Care ønsker å bli det foretrukne bemanningsselskapet for helsepersonellet som jobber for oss, og kundene våre, forteller Lars Jacobsen som er administrerende direktør i selskapet.  

Jacobsen forteller videre at sykepleierområdet har opplevd en formidabel vekst den siste tiden, men at målsetningen videre også er ambisiøs. 

- Vi ønsker å bli en ledende aktør, ikke bare på legebemanning, men også innen sykepleierbemanning. Selv om bransjen vår bare representerer en liten del av alle ansatte i helsevesenet, så tror jeg vårt bidrag til å få flere til å jobbe i og velge helsevesenet som arbeidsplass i årene fremover er viktig. I utviklingen av selskapet i denne retningen har Bente mye å bidra med.

- Vi har ikke ansatt Bente for lede sykepleierområdet slik det er i dag, men for hva vi mener det har forutsetning for å være i fremtiden. Med henne på plass tror jeg vi sammen har alle forutsetninger for å lykkes, sier Jacobsen videre.

- Jeg mener vi er et viktig supplement til den offentlige helsetjenestene og skaper betydelig verdi både for den enkelte som er ansatt hos oss, for helsetjenesten og for samfunnet. 

For å bli den ledende aktøren innen bransjen må vi være synlige, godt posisjonert og betydelig større enn i dag. Vi har et godt team med dyktige og dedikerte ansatte, og dermed er jeg ikke i tvil om at vi kommer til å nå våre målsetninger, avslutter Slaatten. 

Om Randstad Care.

Randstad Care AS er en av de største aktørene innen bemanning for leger og sykepleiere i Norden. Vi formidler personell til alle offentlige sykehus i Norge gjennom samarbeidsavtaler med de fire helseforetakene og oppdrag for ulike kommuner og private helseaktører over hele landet. Vi har fokus på å finne fleksible løsninger som er til det beste for både våre kunder og de som jobber for oss. 

Randstad er verdens største selskap innen fleksibel arbeidskraft og HR-service. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. 

I 2020 hadde Randstad i gjennomsnitt 34 680 egne ansatte og en omsetning på 20,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bente Slaaten blir ny direktør for sykepleierbemanning hos Randstad Care
Bente Slaaten blir ny direktør for sykepleierbemanning hos Randstad Care
Last ned bilde

Lenker

Om Randstad

Randstad
Randstad
Kristian Augusts gate 15
0164 Oslo

400 21 400http://www.randstad.no

Om Randstad

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward. I 2020 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 236 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2020 hadde Randstad i gjennomsnitt 34 680 egne ansatte og en omsetning på 20,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no

I Norge har Randstad kontorer over hele landet, og tilbyr tjenester innen rekruttering, bemanning og HR-løsninger. Les mer på randstad.no.

Følg pressemeldinger fra Randstad

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Randstad på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Randstad

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom