SMB Norge

Bedre innkjøp for bedriften med SMB Norge og Innkjøpssjefen

Del

SMB Norge har inngått en avtale med Innkjøpssjefen Norge, som hjelper små og mellomstore bedrifter med å skape bedre lønnsomhet. Avtalen er en del av SMB Innkjøp, som ble etablert for å hjelpe landets små og mellomstore bedrifter i kjølvannet av pandemien.

Illustrasjonsfoto fra Shutterstock
Illustrasjonsfoto fra Shutterstock

SMB Norge har signert en avtale med Innkjøpssjefen Norge, som innebærer at de leverer en innkjøpstjeneste til SMB Norges medlemmer. Målet for samarbeidet er bedre lønnsomhet for alle landets små og mellomstore bedrifter, uavhengig av bransje.

Innkjøpssjefen har hatt stor suksess med å komme inn som en samarbeids- og kompetansepartner, som kan avlaste daglig leder, og jobbe aktivt med å få ned kostnadene og reforhandle avtaler for bedrifter.

Godt tilbud for SMB-medlemmer

Jørund H. Rytman, administrerende direktør i SMB Norge, er glad for å kunne tilby sine medlemmer tilgang til Innkjøpssjefen Norges kompetanse.

- Vi vet at gode avtaler på innkjøp ofte er helt avgjørende for bunnlinjen i små og mellomstore bedrifter. Vi ser at Innkjøpssjefen vil kunne hjelpe våre medlemsbedrifter til å fokusere på det de kan aller best og som skaper mest verdier, nemlig kjernevirksomheten, sier Rytman.

SMB Norge jobber stadig med å utvide partnerprogrammet.

- Partnerprogrammet vårt har utviklet seg til å bli et svært viktig tilbud til våre medlemmer. Vi jobber hver dag med å inngå gode avtaler med riktige samarbeidspartnere, som vil være med på et løft for SMB-sektoren. Dette er en vinn-vinn-situasjon for alle parter, sier Rytman.

Les mer om SMB Innkjøp her!

Et naturlig samarbeid

Frode Johnsen, daglig leder i Innkjøpssjefen Norge, er glad for å ha inngått en partneravtale med SMB Norge.

- SMB Norge har kjempet for små og mellomstore bedrifter i 30 år. Vi fant ut at vi hadde de samme tankene, og tror at tjenesten vår vil utfylle det viktige arbeidet SMB Norge gjør i dag, sier Johnsen.

SMB Norges medlemmer får nå tilgang til et stort nettverk av samarbeidspartnere som vil hjelpe bedriftene til å få ned kostnader knyttet til innkjøp og reforhandling av avtaler.

- En daglig leder i små og mellomstore bedrifter har som regel har altfor mange oppgaver. Vi opplever å være en verdifull støttespiller for daglig leder, prosjektledere eller kontormedarbeidere som kan avlastes på en del viktige og tidkrevende oppgaver som å reforhandle avtaler, innhente tilbud og hjelpe med finansiering.

Johnsen legger til at han tror at kompetansen og markedsinnsikten til Innkjøpssjefen vil være verdifull for mange bedrifter og at han gleder seg veldig til samarbeidet med SMB Norges medlemsbedrifter.

Les mer om SMB Norge på www.dinbedrift.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjonsfoto fra Shutterstock
Illustrasjonsfoto fra Shutterstock
Last ned bilde
Jørund Rytman, Administrerende Direktør i SMB Norge
Jørund Rytman, Administrerende Direktør i SMB Norge
Last ned bilde
Frode Johnsen, daglig leder i Innkjøpssjefen
Frode Johnsen, daglig leder i Innkjøpssjefen
Last ned bilde

Om SMB Norge

SMB Norge
SMB Norge
Rådhusgata 5B
0151 Oslo

23 35 70 10http://www.dinbedrift.no

SMB Norge har ca. 5 000 medlemmer over hele landet. Våre medlemsbedrifter spenner over de fleste bransjer, hvor bygg/anlegg, varehandel, industri og faglig-teknisk tjenesteyting utgjør de største. Flertallet av medlemsbedriftene er små og mellomstore bedrifter, og ca. halvparten har inntil fem ansatte. Bedriftene sysselsetter i overkant av 25 000 arbeidsplasser. Vi får stadig nye medlemmer og det styrker vår gjennomslagskraft overfor politikerne.

Følg pressemeldinger fra SMB Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SMB Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra SMB Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom