BDO

BDO satser på Financial Effectiveness

Del

Financial Effectiveness (FE) blir et nytt tjenesteområde i BDO. Pål Alfstad Haug (42) kommer fra Uniconsult og skal lede satsningen.

Pål Alfstad Haug skal lede satsningen på Financial Effectiveness (FE) i BDO Norge. (foto: BDO)
Pål Alfstad Haug skal lede satsningen på Financial Effectiveness (FE) i BDO Norge. (foto: BDO)

– Dette har jeg gledet meg lenge til å få på plass. Dette er noe kundene våre har etterspurt over lengre tid, sier Martin Aasen, administrerende direktør i BDO.

BDO FE vil bistå kunder med alle tjenester knyttet til å utvikle en verdiskapende økonomifunksjon, både gjennom strategisk, operasjonell og finansiell forbedring av relevante prosesser.

–  FE er svært nær vår eksisterende kjernekompetanse, og etablering av dette tjenesteområdet vil spisse, synliggjøre og samle deler av denne kompetansen i ett miljø. Vi starter i det små, men vi tror det er stort potensial til å kunne nå ut til mange kunder og å få lønnsomhet ganske raskt, sier Aasen.

Han legger til at han er godt fornøyd med å ha fått Pål Alfstad Haug på laget.

–  Han har en god og relevant bakgrunn og vil virkelig kunne sette fart på utviklingen av tjenesteområdet, sier Aasen.

Bygge sten på sten

Pål er utdannet sivilingeniør fra NTNU, har bakgrunn fra Sopra Steria, Capgemini og PWC og har de siste fem årene vært partner i Uniconsult. Hans fremste styrker er innen større digitaliseringsprosesser og ledelse.

–  Vi skal bygge dette sten for sten, men sikter på å raskt på plass en slagkraftig organisasjon både gjennom intern og ekstern rekruttering, sier Pål Alfstad Haug.

Han mener dette er drømmeutfordringen.

– Jeg gleder meg stort til å lede satsningen på Financial Effectiveness i BDO. Å være med fra start og bygge et nytt tjenesteområde sammen med nye kolleger, til det beste for våre kunder, ser jeg virkelig frem til, sier Haug.

Pål Alfstad Haug tiltrer 3. oktober 2022.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Pål Alfstad Haug skal lede satsningen på Financial Effectiveness (FE) i BDO Norge. (foto: BDO)
Pål Alfstad Haug skal lede satsningen på Financial Effectiveness (FE) i BDO Norge. (foto: BDO)
Last ned bilde

Om BDO

BDO
BDO
Hovedkontor i Vika Atrium, Munkedamsveien 45
0250 Oslo

23 11 91 00http://www.bdo.no

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi over 1 800 ansatte og mer enn 75 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 167 land og teller mer enn 97 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Følg pressemeldinger fra BDO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra BDO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BDO

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom