BDO

BDO og Account-IT satser sammen i Tromsø

Del

BDO AS slo seg sammen med Account-IT AS med virkning fra 1. januar 2022. Ledelse og ansatte fra begge selskaper ble fra det tidspunktet samlokalisert i BDO sine lokaler i Kystens Hus i Tromsø. Det er to tradisjonsrike selskaper som slår seg sammen, med en fartstid på ca. 50 år hver i nordnorsk næringsliv. Nå bygges det en robust enhet som vil gi kundene i begge selskaper tilgang til bredere kompetanse og et enda mer komplett tjenestetilbud.

Daglig leder Jack Jensen, Account-IT (til venstre) og partner Kim-Are Dønland, BDO i Trømsø. (Foto: BDO).
Daglig leder Jack Jensen, Account-IT (til venstre) og partner Kim-Are Dønland, BDO i Trømsø. (Foto: BDO).

BDO er et rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. 
Med denne sammenslåingen bekrefter BDO sin satsing i landsdelen. BDO i Tromsø vil fra nyttår bestå av 40 personer innen regnskap, rådgivning og revisjon. 

- BDO har en strategi om å vokse og bli en robust aktør i landsdelen, og denne sammenslåing er et bevis på akkurat det. Vi har som ambisjon om å bli et sterkt fagmiljø i Tromsø innenfor regnskap, revisjon, rådgivning og advokattjenester. Gjennom integrasjonen med Account-IT får vi tilført dyktige ansatte, og våre kunder vil oppleve at vi kan tilby tjenester av høy kvalitet som hjelper dem til å nå sine mål, sier Kim-Are Dønland, partner i BDO i Tromsø. 

Account-It har 13 ansatte i Tromsø og én på Svalbard, og leverer tjenester innen regnskap, lønn, skatte- og avgiftsrett, samt selskapsrettslige problemstillinger. Account-It sin kompetanse blir viktig i den videre vekststrategien for BDO i landsdelen. Selskapet eies av Bente Høgstad.

- Vårt ønske er å kunne tilby våre kunder all den bistand de måtte trenge for å kunne utnytte gode, effektive systemer i en arbeidshverdag som endrer seg stadig raskere. BDO har en bedriftskultur som gjør at vi kan ivareta det som vi i Account-IT gjennom alle år har bestrebet å stå for. Sammen vil vi inneha kompetanse til å levere godt arbeid og gode løsninger til våre kunder. Alle våre ansatte er med på overgangen og vil være tilgjengelig for våre kunder, og nå med tilgang til utvidet kapasitet og kompetanse etter sammenslåingen med BDO, sier eier og styreleder Bente Høgstad i Account-IT AS.

For mer informasjon om BDO i Tromsø, klikk her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Daglig leder Jack Jensen, Account-IT (til venstre) og partner Kim-Are Dønland, BDO i Trømsø. (Foto: BDO).
Daglig leder Jack Jensen, Account-IT (til venstre) og partner Kim-Are Dønland, BDO i Trømsø. (Foto: BDO).
Last ned bilde

Om BDO

BDO
BDO
Hovedkontor i Vika Atrium, Munkedamsveien 45
0250 Oslo

23 11 91 00http://www.bdo.no

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi over 1 800 ansatte og mer enn 70 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 162 land og teller i overkant av 74 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Følg pressemeldinger fra BDO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra BDO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BDO

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom