BDO

BDO henter Sigmund Olav Lie fra Ferd

Del

BDOs bransjesatsing på eiendom har hatt solid vekst de tre siste årene. Nå styrker BDO laget ytterligere og henter hjem Sigmund Olav Lie (40) som partner og ny leder for satsingen.

Sigmund Olav Lie tiltrer som partner i BDO 1. august. (Foto: Ferd)
Sigmund Olav Lie tiltrer som partner i BDO 1. august. (Foto: Ferd)

Lie kommer fra stillingen som finansdirektør i Ferd eiendom, der han har arbeidet de siste åtte årene. Lie gikk til Ferd fra nettopp BDO.

Etter åtte verdifulle år i Ferd gleder jeg meg nå til å gjøre comeback i BDO. De har verdier som ligger mitt hjerte nær og jeg ser frem til å bruke den brede erfaringen jeg har opparbeidet meg til å hjelpe andre i bransjen med å nå sine mål, sier Lie.

BDOs bransjesatsing på Eiendom har vokst de seneste årene og utgjør i dag 75 nøkkelressurser innenfor Revisjon, Rådgivning, Forvaltning, Transaksjonsstøtte og Skatt/Avgift. BDO Eiendom er ledende innenfor SMB og tar nå nye steg mot storkunde-markedet innenfor eiendomssektoren.

– Jeg er imponert over det gode arbeidet som er gjort i bransjesatsingen og setter stor pris på tilliten som vises meg når jeg nå får muligheten til å videreføre og styrke satsingen inn mot det største kundesegmentet til BDO. Det blir spennende og lærerikt å jobbe sammen med det tverrfaglige teamet for å gi den beste kundeopplevelsen til aktørene i næringslivet, sier Lie.

- Det blir en glede å få Sigmund med igjen på laget. Han tar med seg meget verdifull bransjeerfaring fra Ferd, og blir en viktig del av bransje og storkunde-satsingen i tiden fremover. Blant annet ser vi frem til å lære av hans erfaringer innen bærekraftsarbeid, samt den omfattende transaksjonserfaringen som han har opparbeidet seg over tid, sier Anders Ramberg, partner og nåværende bransjeleder i BDO.

Ramberg legger til at verdimessig er Sigmund en veldig god match.

– Vi opplever at han har fokus på sterkt lagspill, høy integritet og et inderlig ønske om å skape verdier for våre kunder, sier han.

Sigmund Lie tiltrer 1. august.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Sigmund Olav Lie tiltrer som partner i BDO 1. august. (Foto: Ferd)
Sigmund Olav Lie tiltrer som partner i BDO 1. august. (Foto: Ferd)
Last ned bilde

Om BDO

BDO
BDO
Hovedkontor i Vika Atrium, Munkedamsveien 45
0250 Oslo

23 11 91 00http://www.bdo.no

Nye ideer. Ambisiøse planer. Store drømmer. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap og internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine.

I Norge har vi over 1 800 ansatte og mer enn 75 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter. Vi har kunder fra de fleste bransjer i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 167 land og teller mer enn 97 000 ansatte. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Følg pressemeldinger fra BDO

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra BDO på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BDO

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom