Geelmuyden Kiese

BCWs sportsavdeling bytter til Geelmuyden Kiese

Del

Med ny fagansvarlig og totalt fem nye ansatte, øker GK sin satsing på sport, kultur og underholdning. I tillegg til strategi, kommunikasjon og PA, tilbyr GK nå også kulturøkonomi, analyse, outreach og global kompetanse innen musikk- og festivalbransjen.

Fra venstre Aske Jepsen (student), Morten Crone Sejersbøl (seniorrådgiver),
Troels Trads (seniorkonsulent), Ronnie Hansen (direktør), Jeppe Mortensen (konsulent),
Mads Balling (konsulent). Ikke tilstede: Martin Montes (konsulent).
Fra venstre Aske Jepsen (student), Morten Crone Sejersbøl (seniorrådgiver), Troels Trads (seniorkonsulent), Ronnie Hansen (direktør), Jeppe Mortensen (konsulent), Mads Balling (konsulent). Ikke tilstede: Martin Montes (konsulent).

Geelmuyden Kiese utvider satsingen på sport, kultur og underholdning, og trapper opp betydelig med rekrutteringen av fem nye ansatte som jobber ut fra det danske kontoret i København. Sammen med den eksisterende avdelingen blir denne delen Skandinavias største spesialiserte team for sport, kultur og underholdning med sterk kompetanse innenfor kommunikasjon, PA, datainnsamling, analyse og strategiutvikling.

"Vi så en mulighet i markedet noen år tilbake, og har siden fått noen utrolig spennende kunder. Vi arbeider kontinuerlig med strategi og kommunikasjon i forbindelse med noen av verdens største sportsbegivenheter og våre kundeforhold dekker et bredt spekter, fra profesjonelle idrettsutøvere, TV-personligheter og spillselskaper til landsdekkende idrettsforbund og -foreninger. Med denne utvidelsen får vi noen av Danmarks ledende rådgivere innenfor dokumentasjon, analyse og outreach for begivenheter i hele verden," sier Managing partner i Geelmuyden Kiese Danmark, Karne Lykkebo.

I spissen for den utvidede enheten står Ronnie Hansen som de siste tre årene har vært direktør for Burson, Cohn og Wolfe Nordic (BCW Nordic) der har han arbeidet med nordiske og internasjonale kunder innenfor sport, kultur og underholdning. Med seg tar han med fire ansatte som alle har vært involvert i driften av BWC Nordic, en bedrift som har levert vekst og overskudd i alle år.

"Jeg ser rett og slett muligheten til å skape den ultimate avdelingen innenfor området der vi kombinerer våre veldokumenterte kjernekompetanser innen datainnsamling, analyse og strategiutvikling med GKs særlige styrker innen kommunikasjon, PA og det kreative området. Jeg er også veldig glad for at alle BCWs eksisterende kunder på området blir med videre til GK," sier Ronnie Hansen. 

Geelmuyden Kiese har allerede en bred kundeportefølje innenfor sport, kultur og underholdningsområdet med kunder med kjente merker som Discovery Networks og Unibet, samt Danmarks dyreste fotballspiller, Joachim Andersen. Med utvidelsen får også avdelingen flere kunder og styrket kompetanse innenfor musikk- og festivalbransjen, kulturøkonomi og -analyse, i tillegg til en globalt ledende avdeling i outreach; en disiplin der rettighetshavere til sport- og kulturarrangementer tilbyr vertsrettigheter til byer, land og arenaer. Blant de nye kundene er esportgiganten Riot Games og en rekke festivaler som Distortion i København. I Norge har vi erfaring med Idrettens Olympiade, Kadetten og Peer Gynt, sier Svein Roger Selle, partner og viseadministrerende i Geelmuyden Kiese Gruppen.

Utvidelsen av teamet trer i kraft umiddelbart.

For ytterligere kommentarer:

Svein Roger Selle
Telefonnummer: +47 957 68 098

Ronnie Hansen
Telefonnummer: +45 30 12 16 50

Bilder

Fra venstre Aske Jepsen (student), Morten Crone Sejersbøl (seniorrådgiver),
Troels Trads (seniorkonsulent), Ronnie Hansen (direktør), Jeppe Mortensen (konsulent),
Mads Balling (konsulent). Ikke tilstede: Martin Montes (konsulent).
Fra venstre Aske Jepsen (student), Morten Crone Sejersbøl (seniorrådgiver), Troels Trads (seniorkonsulent), Ronnie Hansen (direktør), Jeppe Mortensen (konsulent), Mads Balling (konsulent). Ikke tilstede: Martin Montes (konsulent).
Last ned bilde

Om Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese
Geelmuyden Kiese
Sommerrogata 13-15
0255 Oslo

481 88 800http://www.geelmuyden-kiese.no

Geelmuyden Kiese er Skandinavias største kommunikasjonsbyrå med kontorer i Oslo, Bergen, København og Stockholm. Selskapet ble etablert i 1989 av Hans Geelmuyden og Jo Kiese. Det som i sin tid startet som et PR-byrå, er i dag et fullservice byrå som forener samfunnskommunikasjon og markedskommunikasjon. GK har 130 ansatte totalt og leverer tjenester innenfor PR, public affairs, finansiell kommunikasjon, merkevareutvikling, reklame, innholdsmarkedsføring, film og digital kommunikasjon.

Følg saker fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Geelmuyden Kiese

Geelmuyden beklager2.7.2020 13:11:42 CESTPressemelding

Det pågår en viktig debatt om etnisk enfold i norsk medie-, reklame og kommunikasjonsbransje. Jeg kom i den sammenheng med en kommentar til bransjebladet Kampanje den 15. juni, og en annen kommentar på Facebook den 21. juni. Jeg erkjenner at begge kommentarene er rasistiske. Uttalelsen om “kebabnorsk” er rasistisk på grunn av sammenhengen uttalelsen ble fremsatt i. Begge uttalelsene er for øvrig beklaget gjentatte ganger. Ettersom ikke alle har fått med seg beklagelsene, følger min offisielle beklagelse her; “Jeg beklager på det sterkeste begge kommentarene, og er svært lei meg for den smerte og det ubehag kommentarene har skapt. Semantikk og språk er viktig fordi gale ord skaper fordommer. Fordommer i sin tur kan føre til hat og vold. Jeg anerkjenner at kommentarene mine var skadelige, ufølsomme og uakseptable. Jeg forstår at jeg som opinionsleder har et stort ansvar for å fremme mangfold gjennom både ord og handling, og lover i fremtiden å avstå fra rasistiske ytringer”. Samtidig ber

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom