Human-Etisk Forbund

Bare halvparten opptatt av homofil åpenhet

Del

Bare litt over halvparten av oss synes det er viktig at mennesker får leve åpent med personer av samme kjønn. Det går frem av en undersøkelse yougov har utført på vegne av Human-Etisk Forbund.

-         Tallene viser at vi har langt igjen å gå før alle i Norge har den samme friheten til å leve med den de elsker, sier kommunikasjonssjef i Human-Etisk Forbund, Agnieszka Bryn.

Bryn mener politikere og andre offentlige personer har et stort ansvar for hvilke holdninger de formidler i saker knyttet til likekjønnet kjærlighet.

-          Vi er langt på vei i mål med tanke på de formelle rettighetene, men alt for mange tør ikke komme ut og får begrenset sin frihet grunnet holdninger som finnes i samfunnet, sier Bryn.

Lanserer kampanje

Human-Etisk Forbund lanserer kampanjefilmen «Lev med den du elsker» for å sette fokus på retten til å velge sitt livs kjærlighet.

-          Det er viktig at vi som har en offentlig stemme bruker den på å fremme toleranse og åpenhet. Vi håper vi kan nå frem til nye grupper med denne filmen og at folk tenker over hvordan vi alle kan bidra til et åpnere samfunn, avslutter Bryn

Kampanjefilmen kan ses her: https://www.facebook.com/HumanEtiskForbund

Kontakter

Bilder

Om Human-Etisk Forbund

Human-Etisk Forbund
Brugata 19
0186 Oslo

+47 23 15 60 00http://www.human.no

Human-Etisk Forbund er et humanistisk livssynssamfunn med over 94.000 medlemmer. Forbundet jobber for en sekulær stat og et mangfoldig samfunn basert på respekt for menneskerettighetene.

Følg saker fra Human-Etisk Forbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Human-Etisk Forbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Human-Etisk Forbund