Sony Music Norway

Bankers fra TRXD

Del

Bank bank! Hvem der? TRXD og Nico D.

TRXD "Knock Knock" artwork
TRXD "Knock Knock" artwork

"Knock Knock" er basert på en instrumental TRXD laget på en av sine mange turer til Los Angeles, smidd ferdig i Oslo, hvor vokalist Nico D sørget for siste finish.
"Nico adder en fet reggae vibe som løfter låten".

TRXD, Truls og David, oser gode vibber selv også, til tross for at de har tilbragt mesteparten av sommeren jobbende i studio i LA og hjemme i Norge. 
"Når været er fint rekker vi alltids en forfriskende dukkert" sier de "Og det var godvær da vi spilte på Palmesus, så da teller det nesten som årets sommerferie. Gjør det ikke?" 

Det er kanskje ikke så vanskelig å fokusere på jobb, selv i sommervarmen, når det betyr å få samarbeide med talentfulle musikkskapere rundt om i verden. 

Om de får litt fri tar TRXD kanskje utfordringen om å stikke innom noen venner, banke på og spørre om de vil henge? Uten å ha gjort en avtale først. 
"Det skjer bare aldri! Da vi var yngre og ikke hadde mobiler gikk vi jo bare på besøk, og håpet kompisene var hjemme. Kanskje vi skal begynne med det igjen, og se hva slags uventede ting som skjer?"
Prøv det du og da vel!

Men først må du banke "Knock Knock" feat Nico D inn i spillelistene dine. 

Tilgjengelig i alle strømmetjenester fra fredag 16. august

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

TRXD "Knock Knock" artwork
TRXD "Knock Knock" artwork
Last ned bilde
TRXD (c) Alvin Santos
TRXD (c) Alvin Santos
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom