Babcock Scandinavian AirAmbulance

Babcock-ansatte feiret gode tilgjengelighetstall med kake

Del

I dag er det kakefest på ambulanseflybasene rundt i landet. Siden mars 2020 og gjennom hele pandemien har Babcock levert over 95 prosent tilgjengelighet hver måned og et månedssnitt på 97,34 prosent. – Vi takker våre mannskaper og samarbeidspartnere, både i lufta og på bakken, for en fantastisk innsats og godt resultat, sier Ronny Repvik, daglig leder i Babcock Norge.

Det siste året har vært krevende. Koronapandemien har vært en belastning på ambulanseflytjenesten, i likhet med resten av samfunnet. Strenge karanteneregler, vansker med å få frem personell og flydeler, samt fare for smitte har vært faktorer som har komplisert driften dette spesielle året.

-          Det er veldig imponerende hvordan mannskapene våre har håndtert pandemien. En kombinasjon av kreativitet og disiplin har gjort at dette har gått bra. Små og store utfordringer har blitt løst og svært mange har stilt opp og tatt ekstravakter for å få dette til å gå i hop, sier Repvik.

En stabil tjeneste i et uforutsigbart år har vært krevende å få til, men ambisjonen er å fortsette å forbedre tjenesten. Etablering av nytt ambulansejetfly og hangar i Tromsø skal skje i året som kommer.

-          Stabil høy tilgjengelighet er viktig for oss, Luftambulansetjenesten FH og ikke minst pasientene. Det skal vi fortsette å levere og forbedre. Ny hovedbase for vedlikehold i Tromsø og at vi nå får to jetfly i flåten vår, gir grunnlag for en ytterligere styrking av tilgjengeligheten sier Repvik.

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Kent Antonsen.
Foto: Kent Antonsen.
Last ned bilde

Om Babcock Scandinavian AirAmbulance

Babcock Scandinavian AirAmbulance
Rådhusgata 3
9008 Tromsø

http://www.babcockinternational.com

Følg pressemeldinger fra Babcock Scandinavian AirAmbulance

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Babcock Scandinavian AirAmbulance på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Babcock Scandinavian AirAmbulance

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom