BAMA

Avventer gjenåpning av salatfabrikken

Del

Siden fredag 18. september har 13 ansatte ved BAMA Industris salatfabrikk på Lierstranda fått påvist koronavirus. 131 har testet negativt.

– Vi har besluttet at det ikke blir produksjon ved fabrikken denne uken. Det viktigste for oss er å ta vare på de ansatte og bidra til å begrense smitte, sier Atle Beyer, administrerende direktør i BAMA Industri.

– Det står etter forholdene bra til med dem som er smittet, og de melder så langt om milde symptomer.

BAMA valgte å stanse produksjonen søndag kveld, 20. september. Det er løpende kontakt med lokale helsemyndigheter som bidrar med smittefaglige råd og veiledning.

– For å være på den sikre siden, har BAMA besluttet at alle ansatte ved salatfabrikken tester seg og gjennomfører 10 dagers karantene før de kommer tilbake på jobb, sier Beyer.

Karantenen omfatter alle som jobber på salatfabrikken på Lierstranda, rundt 240 ansatte.  

– Vi planlegger for gjenåpning av produksjonen så snart situasjonen er avklart, og det er trygt med hensyn til smitterisiko. Det er viktig for oss at gjenåpningen skjer på en trygg og forsvarlig måte, og det vil skje i dialog med lokale helsemyndigheter, verneombud og tillitsvalgte, sier Beyer. 

Kontakter

Bilder

Om BAMA

BAMA
BAMA
Nedre Kalbakkvei 40
1081 Oslo

22 88 05 00http://www.bama.no

BAMA Gruppen AS er det ledende selskapet i Norge innen fersk frukt, bær, grønnsaker, salater og poteter. Vi opererer også innen andre ferske produkter som blomster og planter, drikker og påsmurte produkter. BAMA håndterer årlig over 500 000 tonn ferske produkter fra 1400 leverandører i 85 land på alle kontinenter.

Følg pressemeldinger fra BAMA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra BAMA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra BAMA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom