Kia Norge

Avslørende bilder frigitt av fabrikken! EV9

Del

I går kom bekreftelsen på at Kias nye flaggskip EV9 er klar til lansering i første kvartal 2023. I dag frigir fabrikken bilder fra testingen.

EV9 blir Kias ny flaggskip. Ev sysveseter7- seters SUV på nesten fem meter. Til nå er kun konseptbilen vist frem til pressen. Men, nå letter fabrikken ytterligere på sløret med nye bilder fra de siste testene av bilen. Selv om bilen er kamuflert kan man blant annet se at mange av de rette linjene fra konseptbilen blir med videre til ferdig bil. I tillegg kan man se store deler av frontlyktene og få et inntrykk av bilens størrelse. 

Bilen er nå inne i din siste runde med tester. Bildene som her vises er fra testing i Namyang i Korea. Bilen tests til det ytterste for å forsikre seg om at den leverer alt som forventes av nye EV9. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Kia Norge

Kia Norge
Kia Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

679 26 000https://www.kia.com/no/

Kia Bil Norge er hovedimportør av Kia til Norge. Vi har dyktige forhandlere i hele landet. Kia Bil Norge er en del av Bertel O. Steen, som er et av Norges største service- og handelsselskap. Den første Kia ble importert av Kia Bil Norge i november 1994. I dag ruller det titusener av Kia på norske veier. Service og ettermarked ivaretas av et kompetent og serviceinnstilt forhandlernett.

Kia er et globalt merke med en visjon å skape bærekraftige mobilitetsløsninger for forbrukere og samfunn over hele verden. Kia ble grunnlagt i 1944 og har levert mobilitetsløsninger i 75 år. Med mer enn 52.000 ansatte over hele verden, tilstedeværelse i mer enn 190 markeder og produksjonsanlegg i seks land, selger Kia i dag rundt 3 millioner biler.

Bedriftens slagord, ‘Movement that inspires’, gjenspeiler Kias forpliktelse til å inspirere kunder med sine produkter og tjenester.

Følg pressemeldinger fra Kia Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kia Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kia Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom