Avinor

Avinor tildeler ny kontrakt for sikkerhetskontrolltjenester 

Del

Etter en grundig anskaffelsesprosess med flere tilbydere har Avarn Security fått ansvaret for sikkerhetskontrolltjenestene ved lufthavnene i Trondheim, Bergen og Stavanger.

Avtalen mellom Avarn Security og Avinor trer i kraft den 1. april 2022 og varer i fire år med mulighet for forlengelse på inntil to år.

Den nye kontrakten markerer et leverandørbytte fra Securitas som tidligere var leverandør av sikkerhetskontrolltjenester på de tre lufthavnene. Securitas vil fortsette å levere sine tjenester frem til Avarn Security tar over.

– Vi vil gjerne takke Securitas for den gode leveransen de har levert gjennom mange år, samt anerkjenne de for et meget godt samarbeid, sier Kristin Bjerke, avdelingsleder for passasjer og security i Avinor. 

Bidra til den gode reiseopplevelsen

Avinor har høyt fokus på å tilby en sikkerhetskontroll som er sikker og god fra leverandøren, og som oppleves som god hos de reisende.

– Vi er overbevist om at Avarn Security vil levere en god tjeneste, og ivareta at de reisende får en trygg og god opplevelse når de reiser fra våre lufthavner, fortsetter Bjerke.

Avarn Security er naturligvis godt fornøyd med å bli valgt av Avinor.

– Vi takker for tilliten og ser frem til å overta de prestisjefylte sikkerhetsoppdragene på Sola, Flesland og Værnes.  Vi er veldig fornøyde med at vi klarer å innfri krav og forventinger som Avinor stiller til oss, både når kommer til sikkerhet, kvalitet, effektivitet og økonomi. Vi lover å gjøre alt vi kan for at både Avinor og de reisende blir fornøyd med våre tjenester, sier Kjell Frode Vik, administrerende direktør i Avarn Security i Norge.

Kontakter

PressetelefonKun til bruk for journalister.

Vi svarer ikke på mediehenvendelser mellom kl. 21:00 - 06:30 med mindre det inntreffer større hendelser. For informasjon om flytrafikken ved våre lufthavner, se www.avinor.no, og velg flyplass.

Tel:+47 918 15 614presse@avinor.no

Bilder

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av elfly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Følg pressemeldinger fra Avinor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Avinor

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom