Ragn‐Sells AS

Avfallshåndtering er kritisk og viktig for samfunnet

Del

Selskaper som Ragn-Sells jobber på spreng for å opprettholde leveranse av tjenester på beste måte, og tar imot bestillinger som normalt. Alle Ragn-Sells anlegg er åpne, og per dags dato utføres oppdrag etter vanlige bestillingsrutiner.

Bedrifter og privatpersoner kan fortsatt bestille container til sin lokasjon. Foto: Ragn-Sells
Bedrifter og privatpersoner kan fortsatt bestille container til sin lokasjon. Foto: Ragn-Sells

Målet er hele tiden å unngå opphopning av avfall, derfor bestreber Ragn-Sells å holde åpent for henting av avfall. Det betyr at de som ønsker å rydde hjemme eller på jobb, kan leie containere. Nettbutikken er åpen for bestilling hele døgnet, det anbefales å bestille på nett i disse dager.

Hansker, god håndhygiene og avstand under rydding

For å unngå videreføring av smitte, er det viktig at alle også under rydding og oppussing tenker forebyggende, spesielt i tilfeller hvor håndverkere eller andre hjelper til.

- Dersom du bestiller container, husk hansker, god håndhygiene og avstand til andre under ryddingen, sier Bente Åsen Sørum, CMO i Ragn-Sells AS.

Ragn-Sells følger alle anbefalinger fra folkehelseinstituttet, og har innført en rekke tiltak. Det er også innført beredskap for sykdom i egne rekker, og planlagt for mulige ferdselshindringer. Foreløpig er anleggene åpne, noen steder med noe innskrenkede åpningstider.

Hold deg oppdatert på www.ragnsells.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bedrifter og privatpersoner kan fortsatt bestille container til sin lokasjon. Foto: Ragn-Sells
Bedrifter og privatpersoner kan fortsatt bestille container til sin lokasjon. Foto: Ragn-Sells
Last ned bilde

Om Ragn‐Sells AS

Ragn‐Sells AS
Solheimveien 101
1473 Lørenskog

22 800 800https://www.ragnsells.no

Familieeid gjenvinningsentreprenør

Ragn‐Sells er en 100% familieeid gjenvinningsentreprenør etablert i Norge, Sverige, Danmark og Estland. Vår kjernevirksomhet er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private. Av dette avfallet produserer vi sekundære råvarer som papir, plast og metaller til verdensmarkedet.

I Norge sysselsetter vi cirka 400 personer på våre 24 avdelinger rundt om i landet. Ragn‐Sells AS er sertifisert på kvalitet, miljø, arbeidsmiljø og samfunnsansvar.

Fokus på innovasjon og bærekraft

Vår viktigste oppgave er å ta vare på ressursene i avfallet. Vi jobber derfor kontinuerlig med innovasjon for å løfte avfallet oppover i avfallshierarkiet og øke gjenvinningsgraden. Vi er også opptatt av å ta vare på samfunnet rundt oss og er det første selskapet i Norge som er sertifisert på samfunnsansvar.

Følg saker fra Ragn‐Sells AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ragn‐Sells AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ragn‐Sells AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom