IKEA

Augustnyheter fra IKEA

Del

Etter en lang sommer er vi klare for en ny start. Det er tilbake til hverdagen, en hverdag vi ikke helt vet hvordan blir. Skolene starter igjen og det går mot mørkere og kaldere kvelder.

Vi har flere nyheter som vi gleder oss til å presentere. Nye farger, mønstre og stiler som kan blandes sammen, og som gir en behagelig harmoni.
ENHETEN er et modulbasert lagringssystem som fungerer like bra for kjøkkenet, badet og for vaskerommet. Som eksperter på livet hjemme ser vi at behovet for løsninger som kan endres og flyttes på over tid er lurt. ENHETEN kommer i fargene hvit, rød og grå og du kan mikse og matche hva som passer dine behov og din personlige stil. 

IVAR- familien har fulgt IKEA i over 50 år. I august lanserer vi nye dører som du kan oppdatere hyllesystemet ditt med. Med dører i grå stål og nydelig bærekraftig bambus kan du lage løsninger som passer deg og ditt hjem.

August byr også på moro for barna. JÄTTELIK er en ny kolleksjon med dinosaurer. Tepper, puter, sengetøy og deilige og myke kosedyr. 

Velkommen til august hos IKEA 

Kontakter

Pressevakt

Pressevakten er tilgjengelig for alle medier. For kundehenvendelser, ta kontakt med IKEA kundeservice på telefon 915 02 340.

994 84 950pressesenter@ikea.com

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

IKEA lanserer FREKVENS-kolleksjonen, laget for den perfekte hjemmefesten, i samarbeid med teenage engineering14.2.2020 13:54:54 CETPressemelding

FREKVENS-kolleksjonen, utviklet i samarbeid mellom IKEA-designere og teenage engineering, inneholder produkter som du enkelt kan bruke til å bygge ditt eget lyd- og belysningssystem, og er alt du trenger for å kunne holde en super fest hjemme, eller egentlig hvor som helst. Denne kolleksjonen finnes i begrenset antall og vil være tilgjengelig på IKEA-varehusene fra 27. mars 2020.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom