Audi

Audi inngår samarbeid med Recharge

Del

Audi Norge innlemmer nå Norges største ladeoperatør Recharge i e-tron Charging Service. Med det får Audi-kundene enklere tilgang til 2400 nye ladestasjoner og 3800 nye ladepunkter i Norge, Sverige og Finland.

Foto: Recharge
Foto: Recharge

- Så langt i 2022 er hele 98 prosent av alle nye utleverte Audi-er fullelektriske. Vi skal være ledende i elektrifiseringen av premium-segmentet, og det betyr også at vi vil være med på å tilby en infrastruktur som gjør det enkelt og attraktivt å velge elbil, sier Elin Rosnes Sinervo, direktør for Audi Norge i Harald A. Møller AS.  

Alle som kjøper en elbil fra Audi, mottar en RFID-ladebrikke som gir tilgang til nettverket e-tron Charging Service i Norge og Europa, og rabatterte ladepriser. Det første året får kundene kostnadsfritt Transit-abonnement, tilpasset de som ofte lader på veien. Etter 12 måneder kan kundene velge om de ønsker å fortsette abonnementet. De kan også velge å gå over til et City-abonnement, tilpasset de som hovedsakelig bruker bilen til kortere avstander.

Audi har allerede et samarbeid med ladeoperatørene IONITY, Mer Norway, Porsche Smart Mobility, Monta, E.ON powered by Drive & Clever, E.ON, EVBox, Eviny og NewMotion. Fra og med nå inngår også Recharge sine ladestasjoner i e-tron Charging Service.

Audi-kundenes ladekort blir med det en nøkkel til et av de største offentlige ladenettverkene i Europa, med godt over 300 000 ladepunkter.

- Vi er veldig glade for å få på plass denne avtalen med Recharge, og vi vet at dette er noe mange av kundene våre kommer til å få stor glede av umiddelbart. Vi er en pådriver for et mest mulig friksjonsfritt bilhold. For elbileiere er rask og sømløs tilgang til lading i hverdager og på langtur er en stor del av dette, sier Rosnes Sinervo.   

Kundene oppretter et abonnement for tilgang til tjenesten, og kan velge mellom to ulike abonnementer, City eller Transit. Det første året følger Transit-abonnementet automatisk med nybilkjøpet, hvor Audi setter opp abonnementet for de bilene det gjelder. Etter det første året velger kundene om de ønsker å fortsette abonnementet mot en månedlig avgift, hvor prisen avhenger av valgt abonnement.

Her finner du mer informasjon om priser for lading gjennom Audi sin ladetjeneste (LENKE: https://e-tron.charging-service.audi/web/audi-no/tariffs)

Les mer om ladetjenesten fra Audi her (LENKE: https://e-tron.charging-service.audi/web/audi-no).

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Recharge
Foto: Recharge
Last ned bilde
Foto: Stefan Nilsson
Foto: Stefan Nilsson
Last ned bilde
Foto: Stefan Nilsson
Foto: Stefan Nilsson
Last ned bilde
Audi-direktør Elin Sinervo. Foto: Kilian Munch
Audi-direktør Elin Sinervo. Foto: Kilian Munch
Last ned bilde

Om Audi

Audi
Audi
Frysjaveien 31b
0883 Oslo

http://www.audi.no

Slagordet “Forspranget ligger i teknikken“ er en forpliktelse for merket Audi. Når du velger en Audi, velger du samtidig en bil som kan skreddersys dine individuelle behov.

Følg pressemeldinger fra Audi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Audi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Audi

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom