Universal Music Norge

Astrid S: Ny singel!

Del

Astrid S kickstarter 2019 med låta ‘Someone New’. Den er skrevet av Astrid, sammen med blant annet Charli XCX. 

‘Someone New’ handler om å være litt besatt av en eks-kjæreste. Jeg ville at den skulle være litt barnslig og desperat, men fremdeles ha et refreng man kan synge med på i bilen. Jeg gleder meg veldig til folk får høre den.” - Astrid S

Hør Astrid S - "Someone New" HER!

Astrid har nettopp avsluttet en omfattende turné med bandet Years & Years (UK) og hennes US shows i februar ble utsolgt på én Dag. Nylig passerte hun 1 milliard streams.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Foto: Janne Rugland
Foto: Janne Rugland
Last ned bilde
Foto: Janne Rugland
Foto: Janne Rugland
Last ned bilde
Foto: Janne Rugland
Foto: Janne Rugland
Last ned bilde

Om Universal Music Norge

Universal Music Norge
Universal Music Norge
Drammensveien 88B
0271 Oslo

+47 22 54 14 00http://www.universalmusic.no

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, TIX, Ramón, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Ruben, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Drake, Imagine Dragons, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Niall Horan, The Weeknd, Sam Smith, Alessandra og YUNGBLUD9.6.2023 10:35:31 CEST | Pressemelding

Alessandra følger opp braksuksessen med en splitter ny singel! Superstjernen Niall Horan slipper sitt nye album - The Show The Weeknd – to ny låter fra The Idol: World Class Sinner & The Lure emma er klar for å vise en mer moden side av seg selv Den legendariske DJ og produsenten Tiësto har fått det ærefulle oppdraget og levere den første remixen noensinne av AQUAs udødelige klassiker “Barbie Girl”. Dette er første gang en remix av “Barbie Girl” offisielt blir utgitt av AQUA. For remixen ble Tiësto inspirert av sin datter, da de har knyttet bånd over hennes kjærlighet til den opprinnelige sangen. "Barbie Girl" nådde #7 på Billboard Hot 100 i 1997, har over 9 milliarder streams på verdensbasis og 1 milliard visninger av musikkvideoen på YouTube. Den siste tiden har den originale versjonen opplevd en utrolig økning i popularitet på grunn TikTok og filmtraileren til den nye Barbie-filmen, der refrenget til sangen er med. Tidligere denne uken slapp YUNGBLUD sin nye låt “Lowlife”. Denne gan

The Weeknd med to nye låter til The Idol9.6.2023 08:45:00 CEST | Pressemelding

The Weeknd er klar med to nye låter fra TV-serien The Idol: "World Class Sinner" og "The Lure". Låtene følger opp "Double Fantasy" og "Popular" med Playboi Carti og Madonna. Serien The Idol ble sluppet på HBO 5. juni og er skapt av Abel (The Weeknd) Tesfaye sammen med Sam Levinson (Euphoria) og Reza Fahim. Fremover vil The Weeknd slippe en ny låt per episode. I The Idol følger vi hovedpersonen, Jocelyn (Lily-Rose Depp), en ung og lovende musiker som streber etter å oppnå stjernestatus. Etter et nervesammenbrudd, som fører til at hennes siste turné blir avlyst, bestemmer hun seg for å gjenvinne tittelen som Amerikas mest sexy popstjerne. Hun innleder et komplekst forhold til Tedros (Abel "The Weeknd" Tesfaye), en selvhjelpsguru og lederen for en moderne kult. 20. juni står han på scenen i Telenor Arena.

Alessandra følger opp braksuksessen med en splitter ny singel!8.6.2023 14:05:02 CEST | Pressemelding

Hele Norges Alessandra er klar med oppfølgeren til sin globale megahit i form av den selvtillitsgivende nye singelen “Pretty Devil”. Det unge stjerneskuddet slipper sin første nye låt siden debutsingelen hennes så dagens lys i januar, med en erklæring om at alle må elske seg selv og bære sin egen kropp med stolthet. Låten slippes med stor etterspørsel og det tar fullstendig av blant fansen; Alessandra har sanket inn nærmere 70.000 forhåndslagringer av låten på bare noen dager i tillegg til at fansen har laget over 6000 videoer til sounden på TikTok. Låten blir tilgjengelig HER fredag kl. 00:01. “Låta handler om at jeg synger til en jente som er kjempefin og vet hun er det, men samtidig bærer hun på mye usikkerheter. Målet med sangen er at hun skal se på seg selv på samme måte som jeg ser henne. Jeg elsker når hun er seg selv og er stolt av det. Rett og slett, ‘be the pretty devil you are’” - Alessandra "Pretty Devil” er skrevet og produsert i samarbeid med Audun Agnar Guldbrandsen, Mar

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom