Computas

Astri Marie Ravnaas og Magne Solberg inn i styret til Computas

Del

Computas rigger seg for videre vekst og har utvidet styret med ytterligere to eksterne representanter. – Med disse to styremedlemmene på laget, er vi enda bedre rustet for det videre arbeidet med å utvikle verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til offentlig og privat sektor, uttaler styreleder John Nyheim.

Foto: Magne Solberg (Linkedin), Astri Marie Ravnaas (Facebook).
Foto: Magne Solberg (Linkedin), Astri Marie Ravnaas (Facebook).

Astri Marie Ravnaas (29) har erfaring fra en rekke IT-selskaper og er til daglig teamleder i Orkla IT. Hun har spisskompetanse på sikkerhet. Et område som er fundamentalt i digitaliseringen av offentlig og privat sektor og derfor høyt på agendaen i Computas. Ravnaas ble i 2021 utnevnt som én av 50 ledende kvinner innen teknologi i Norge av Abelia og ODA-Nettverk. 

– Jeg er stolt og ydmyk over å bli valgt inn som styremedlem i Computas. Jeg håper at jeg kan bidra inn i styret med min brennende interesse for sikkerhet, teknologitrender, og med å stille gode spørsmål. Nå ser jeg frem til å bli endra bedre kjent med de dyktige folkene og det sterke fagmiljøet i Computas, sier Astri Ravnaas. 

Magne Solberg (52) har bred ledererfaring fra en rekke foretak, både fra kunde- og leverandørsiden. Han er daglig leder i Iver Norge, en ledende nordisk leverandør av skybaserte IT-tjenester. Han drar også med seg verdifull erfaring fra en rekke relevante styreverv i løpet av sin karriere.

– Computas er godt posisjonert for å støtte den digitale omstillingen i både offentlig og privat sektor, men fortsatt med et stort potensial for utvikling. Med min ledererfaring fra både  kunde- og leverandørsiden i det nordiske markedet, håper jeg å kunne bidra til inn i den strategiske utviklingen av «Computas 2.0», sier Magne Solberg.

Styrker og kompletterer dagens styre

Styreleder for Computas, John Nyheim er svært fornøyd med valgkomiteens innsats, og er glad for å få Ravnaas og Solberg med på laget.  

– Tilsettelsen av de nye styremedlemmene er resultatet av en svært grundig prosess. Målet var å sikre at de nye medlemmene utvider styrets totale kompetanse og sikrer en mer mangfoldig sammensetning. Jeg er veldig fornøyd med kompletteringen av styret, sier styreleder i Computas, John Nyheim.  

I tillegg til Nyheim og de to nye styremedlemmene, består styret av Espen Falla og to ansattrepresentanter, Jørgen Frøysadal og Karoline Dybendal Aulie. Styret satser på videre vekst for ansatteide Computas.

– Computas har ambisjoner om å styrke sin posisjon i Norden, noe vi jobber målrettet med. Jeg er overbevist om at det styret vi har konstituert, sammen med selskapets dyktige medarbeidere og ledere, vil kunne ta Computas til nye høyder, avslutter Nyheim. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Magne Solberg (Linkedin), Astri Marie Ravnaas (Facebook).
Foto: Magne Solberg (Linkedin), Astri Marie Ravnaas (Facebook).
Last ned bilde

Om Computas

Computas
Computas
Akersgata 35
0158 Oslo

21 99 33 20https://www.computas.com

Computas er en nordisk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi utvikler verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til offentlig og privat sektor, og har særlig spisskompetanse innenfor offentlig forvaltning, justis, tilsyn, helse, logistikk, kraft og energi. Våre tverrfaglige team tilbyr den kompetansen som kreves gjennom hele digitaliseringprosessen. Vi jobber i tett samarbeid med våre kunder for å utvikle skreddersydde løsninger med høy brukernytte. Selskapet er Google Cloud Premier Partner med Europas største Google Cloud-sertifiserte miljø, Atlassian Gold Partner og Microsoft Gold Partner.

Computas ble etablert i Norge i 1985. Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontor i København, samt en leveranseenhet i Bucuresti, Romania – Computas Development Center.

Følg pressemeldinger fra Computas

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Computas på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Computas

6 av 10 foreldre snakker ikke med barna om kunstig intelligens8.4.2022 12:38:52 CEST | Pressemelding

Kunstig intelligens (KI) er allerede en del av dagliglivet gjennom virtuelle assistenter, sosiale medier og selvkjørende biler. En fersk undersøkelse viser imidlertid at kunnskapen blant norske barn og foreldre om teknologien er lav. Nå skal en ny utstilling ved Teknisk Museum gi barn, foreldre og skolen en ny arena for å diskutere muligheter og problemstillinger knyttet til kunstig intelligens og digitalisering.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom