Power

Astralis og POWER med ny sponsoravtale

Del

Den norskeide elektronikk-kjeden POWER inngår et samarbeid med den danske e-sportsorganisasjonen Astralis.

Målet for begge parter er å komme enda tettere på både norske og nordiske gamere. Og det er ingen tvil om at avtalen, som i første omgang gjelder ut 2022, er viktig for POWER.

- Det er unødvendig å si at dette er en veldig stor avtale for oss. Alle, uansett om de er hardcore-gamere eller bare har snust litt på e-sport, kjenner Astralis. Derfor er vi sinnsykt stolte av å kunne offentliggjøre avtalen vår med en av verdens mest kjente e-sportorganisasjoner, forteller salgssjef for data i POWER, Lars Hoel.

Han sier POWER har store forventninger til hva de og Astralis kan få til sammen.

- Det kan være eksklusiv adgang til produkter og merchandise med Astralis-brandet, men også fysisk, hvor vi kommer til å ha ulike arrangementer med Astralis’ verdenskjente spillere. Vi gleder oss veldig til å sette i gang med dette arbeidet, sier Lars Hoel.

Hos Astralis, som har lag både i League of Legends, FIFA og Counter-Strike, er også stemningen god.

- Denne avtalen er et viktig steg videre i vår strategi, som innebærer å være en større del av hverdagen til fansen gjennom økt en fysisk tilstedeværelse. Vi har som mål å vise fram alle de positive sidene med e-sport og gaming, og derfor er dette en viktig avtale for oss på flere nivåer. Samarbeidet vil også gi oss mulighet til å presentere oss for de bokstavelig talt millioner av spillere i Norden gjennom eksponering og aktivering i alle POWERs butikker, forteller grunnleggeren av Astralis, Jakob Lund Kristensen.

Avtalen inngås mellom Astralis og POWER International, som har butikker i Finland, Norge og Danmark.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Power

Power
Power
Solheimveien 6-8
1473 Lørenskog

67 92 70 00https://www.power.no/

POWER er hele Nordens elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk. POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.
I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.
POWER Norge er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige.