Asplan Viak

Asplan Viak styrkes med nye ledere innen organisasjon, mennesker og kompetanseutvikling

Del

Tord Lie Johnsen har fra 2.august tiltrådt som direktør for Organisasjon og Mennesker og blir en del av toppledergruppen i Asplan Viak. Samtidig har Kjetil Porsbøll tiltrådt som leder for Talent og Kompetanseutvikling.

Tord Lie Johnsen kommer fra stillingen Head of HR Financial Services Solutions i TietoEVRY. I tillegg til lang ledererfaring fra TietoEVRY, har han solid erfaring fra lederroller innen HR og i linjeorganisasjon i Aker Solutions. Tidligere i hans karriere har han vært lærer og jobbet ved Universitetet i Oslo.

Jeg gleder meg over å få Tord med på laget, han er en erfaren leder med en genuin interesse for mennesker, solid forankring i Asplan Viak sine verdier, og betydelig ekspertise innen strategisk utvikling av organisasjoner, sier administrerende direktør, Elisabeth Tørstad.

Johnsen tar over etter tidligere HR direktør, Anne Marie Villa.

Asplan Viak er et spennende selskap med et sterkt fokus på mennesker, kjerneverdier og kompetanse og jeg blir engasjert når jeg ser den tydelige rollen som Asplan Viak tar for en bærekraftig utvikling av samfunnet. Jeg gleder meg til å bidra til å videreutvikle menneskene og organisasjonen sammen med dyktige kollegaer, sier Johnsen.

Fra 2.august har også Kjetil Porsbøll tiltrådd i en nyopprettet stilling som leder for Talent og Kompetanseutvikling. Han kommer fra stillingen Learning Development Specialist i Schibsted Media Group. Han har tidligere jobbet som Talent Partner i Siemens og har lang erfaring med talent management og HR.

Jeg er veldig glad for å ønske Kjetil velkommen som ny leder for Talent og Kompetanseutvikling. For å kunne tilpasse oss nye behov og oppgaver må vi kontinuerlig utvikle og fornye oss faglig, individuelt og som organisasjon, sier Tørstad.

Kontakter

Bilder

Om Asplan Viak

Asplan Viak
Kjørboveien 20
1337 Sandvika

+47 417 99 417http://www.asplanviak.no

Forretningsmodellen vår er basert på å ha kompetanse innen alle fasene av et prosjekt. Det betyr at vi kan bistå kundene våre hele veien fra overordnet planlegging, via tekniske og økonomiske mulighetsstudier, til prosjektene tar sin endelige form og blir realisert. Slik får kunden en samarbeidspartner som kan bidra med detaljkunnskap i den overordnede planleggingsfasen, og som utvikler detaljer basert på en helhetstanke.

Følg pressemeldinger fra Asplan Viak

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Asplan Viak på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Asplan Viak

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom