Asplan Viak styrker plangruppen i Oslo med ny leder

Del

Jo Ulltveit-Moe returnerer til Asplan Viak som leder for plangruppen på selskapets Oslo-kontor. Samtidig vil nåværende leder, Aasne Haug, gå over i rollen som seniorrådgiver og oppdragsleder for komplekse planoppdrag.

Aasne Haug og Jo Ulltveit-Moe Foto: Asplan Viak
Aasne Haug og Jo Ulltveit-Moe Foto: Asplan Viak

Ulltveit-Moe kommer fra Statsbygg der han de siste åtte årene har hatt ulike roller, bla som avdelingsdirektør for planavdelingen og som leder for tidligfasen av prosjekt Nytt Regjeringskvartal. Før det var han åtte år i Asplan Viak som divisjonsleder for blant annet Plan-Arkitektur-Landskap. Han har også vært seksjonsleder for plangruppen til Norconsult i Sandvika. Ulltveit-Moe har erfaring i et vidt spekter innenfor fagområdene urbanisme, by- /tettstedsforming, reguleringsplaner og generell arealplanlegging. De siste 15-20 årene har han jobbet i grensesnitt mellom ledelse, prosess og fag. 

–Jeg er stolt og glad for å få Jo tilbake på laget, han er en erfaren leder med en genuin interesse for å bygge gode fagmiljø, solid forankring i Asplan Viak sine verdier, og betydelig ekspertise innen planfaget, sier Regionleder Per Einar Saxegaard 

–Jeg gleder meg stort til å komme tilbake til Asplan Viak og jobbe i prosjekter sammen med dyktige planleggerne. Asplan Viak sin historie er unik i norsk plansammenheng, og jeg vil gjerne bidra til å videreutvikle firmaet i denne stolte tradisjonen som Norges fremste planmiljø, sier Ulltveit-Moe. 

 

Ny rolle for tidligere leder

Ulltveit Moe tar over etter Aasne Haug, som nå går over i rollen som seniorrådgiver og oppdragsleder for komplekse planoppdrag, og dermed styrker selskapets bemanning innen dette området. Haug går også inn i rollen som Nasjonal Fagsjef for Arealplanlegging i Asplan Viak. 

 Etter mange år som leder for utrolig dyktige og ambisiøse medarbeidere har jeg nå lyst til å få fokusere helt på fag og fagledelse. Det er jo en luksus å nå få lov til selv å være en del av det fine og kompetente fagmiljøet jeg selv har fått lov til å være med å bygge opp. I tillegg gleder jeg meg til å få Jo som leder, sier Aasne Haug. 

Kontakter

Bilder

Aasne Haug og Jo Ulltveit-Moe Foto: Asplan Viak
Aasne Haug og Jo Ulltveit-Moe Foto: Asplan Viak
Last ned bilde

Om Asplan Viak

Asplan Viak
Kjørboveien 20
1337 Sandvika

+47 46 26 59 16http://www.asplanviak.no

Forretningsmodellen vår er basert på å ha kompetanse innen alle fasene av et prosjekt. Det betyr at vi kan bistå kundene våre hele veien fra overordnet planlegging, via tekniske og økonomiske mulighetsstudier, til prosjektene tar sin endelige form og blir realisert. Slik får kunden en samarbeidspartner som kan bidra med detaljkunnskap i den overordnede planleggingsfasen, og som utvikler detaljer basert på en helhetstanke.

Følg pressemeldinger fra Asplan Viak

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Asplan Viak på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Asplan Viak

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom