Asplan Viak

Asplan Viak styrker PA-miljøet

Del

Måns Davidson begynner som senior PA-rådgiver i Tønsberg 1. februar. Han kommer fra stillingen som fagrådgiver i Norske Arkitekters Landsforbund (NAL), med tidligere roller som prosjektleder og avdelingsleder gjennom 9 år WSP Norge, og som byggherre i Vestfold fylkeskommune.

Måns Davidson
Måns Davidson

Han er utdannet sivilarkitekt og bygningsingeniør. Måns er ansatt for å jobbe med tverrfaglige PA-oppdrag, spesielt opp mot planoppdrag i tillegg til kundekontakt, tilbudsarbeid og generell synlighet gjennom frokostmøter, seminarer med mer. 

-Jeg trives med å jobbe som konsulent da det gir varierte arbeidsoppgaver. Asplan Viak oppfatter jeg som et litt annerledes konsulentselskap med en høy faglig standard, mange fornøyde medarbeidere som er organisert som en stiftelse, sier Davidson. 

I NAL har Davidson jobbet som prosjektleder for fag-prosjekter, arkitektkonkurranser, parallelle oppdrag og mulighetsstudier. I WSP var Måns prosjektleder for mange offentlige prosjekter, særlig skoler, de aller fleste gjennomført som samspillsprosjekter med en pris- og designkonkurranse i forkant. Gjerne med reguleringsplanen innpasset i prosjektprosessen. Han har holdt kurs i samspillsmodellen for EBA i 5 år og vært fagrådgiver ved utarbeidelse av entrepriseveilederen for DIFI og den nylig utgitte samspillsveilederen fra RIF og Arkitektbedriftene i Norge. I Vestfold fylkeskommune var Måns byggherre for Thor Heyerdahl VGS i Larvik og Færder VGS i Tønsberg.

-Måns vil bli et nyttig tilskudd til PA-miljøet vårt her i Tønsberg. Vi opplever en økende etterspørsel etter prosjektledelse i plansaker, programmering samt gjennomføring av anskaffelser. Vi har stor tro på at Måns vil bidra med mye kunnskap, og at han vil bli en etterspurt ressurs blant eksisterende og nye kunder, særlig på byggeherresiden, sier gruppeleder for Bygg og PA i Tønsberg Jørgen Roberg.

Kontakter

Bilder

Måns Davidson
Måns Davidson
Last ned bilde

Om Asplan Viak

Asplan Viak
Kjørboveien 20
1337 Sandvika

+47 46 26 59 16http://www.asplanviak.no

Asplan Viak er et av Norges ledende rådgivnings-selskaper innen plan, arkitektur- og ingeniørfag. Vi er alltid helhetlige i vår tilnærming og forretningsmodellen vår baserer seg på vår kompetanse innen alle faser av et prosjekt. Vi mener de mest nyskapende og bærekraftige løsningene oppstår gjennom tverrfaglighet og ikke ved å jobbe med hvert enkelt fag isolert. Alt vi leverer skal være fremsynt, varig og helhetlig. Asplan Viaks kompetanse finner du fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Våre 1200 medarbeidere er tilstede over hele landet, fordelt på 31 kontorer.

Følg pressemeldinger fra Asplan Viak

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Asplan Viak på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Asplan Viak

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom