Asplan Viak

Asplan Viak styrker kommunikasjonsavdelingen

Del

Bente Bang Ødegård er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver hos Asplan Viak. Hun tiltrår i stillingen 1.april.

Foto: Roar Grønstad
Foto: Roar Grønstad

- I Asplan Viak deler vi innsikt og kompetanse gjennom god åpen kommunikasjon, her vil Bente Ødegård få en nøkkelrolle. Bente kommer med kommunikasjonsfaglig tyngde og nye ideer som vil styrke oss, jeg er veldig glad for at Bente har takket ja til stillingen og ser frem til å få henne om bord i teamet, sier Yusuf Nebi Bastas leder for Kommunikasjon og samfunnskontakt i Asplan Viak.

Bang Ødegård har bred erfaring innen kommunikasjon og kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Kommunal Landspensjonskasse (KLP) hvor hun har jobbet med intern- og eksternkommunikasjon, medieovervåking, medieinnsalg og klarspråksarbeid.

–Asplan Viak er en spennende kompetansebedrift som er opptatt av å gjøre en forskjell. Ved hjelp av tverrfaglig kunnskap, teknologi og innovasjon jobber bedriften med å forstå fremtidens behov og løse viktige samfunnsutfordringer. Jeg gleder meg til å være med på å løfte fram nyskapende prosjekter som Asplan Viaks dyktige medarbeidere bidrar til over hele landet, og som skaper varige verdier for enkeltmennesker og samfunnet, sier Bang Ødegård.

Hun vil rapportere til leder for Kommunikasjon og samfunnskontakt, Yusuf Nebi Bastas.

Kontakter

Bilder

Foto: Roar Grønstad
Foto: Roar Grønstad
Last ned bilde

Om Asplan Viak

Asplan Viak
Kjørboveien 20
1337 Sandvika

+47 46 26 59 16http://www.asplanviak.no

Forretningsmodellen vår er basert på å ha kompetanse innen alle fasene av et prosjekt. Det betyr at vi kan bistå kundene våre hele veien fra overordnet planlegging, via tekniske og økonomiske mulighetsstudier, til prosjektene tar sin endelige form og blir realisert. Slik får kunden en samarbeidspartner som kan bidra med detaljkunnskap i den overordnede planleggingsfasen, og som utvikler detaljer basert på en helhetstanke.

Følg pressemeldinger fra Asplan Viak

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Asplan Viak på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Asplan Viak

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom