Asplan Viak

Asplan Viak fortsetter sitt samarbeid med Ingeniører Uten Grenser

Del

I tre år har Asplan Viak og Ingeniører Uten Grenser samarbeidet for å nå FNs bærekraftsmål. Sammen har de levert tekniske og ingeniørmessig kompetanse til bistandsprosjekter. Nå fortsetter samarbeidet.

Foto: Ingeniører Uten Grenser, IUG-ingeniør (socellepanel), Zimbabwe
Foto: Ingeniører Uten Grenser, IUG-ingeniør (socellepanel), Zimbabwe

–Asplan Viak ønsker å bidra med å nå FNs bærekraftsmål og da er samarbeidet med Ingeniører Uten Grenser viktig. Flere av våre ansatte har et stort samfunnsengasjement, og det å kunne bidra med kunnskap og kompetanse inn i viktige bistandsprosjekter er betydningsfullt. Vi ønsker derfor å fortsette det gode samarbeidet, sier leder for bærekraft Elisabeth Kolrud.

Ingeniører Uten Grenser (IUG) er en ideell organisasjon som jobber for at teknologi og ingeniørkompetanse skal bidra til en mer bærekraftig og rettferdig verden. Gjennom en rekke prosjekter verden rundt sikrer IUG at mennesker får dekket grunnleggende behov som vann, energi og helt sentral infrastruktur. Ved å dele teknologikompetanse med mennesker og lokalsamfunn som rammes hardest av klimaendringene bidrar IUG til konkrete klimaløsninger i bistandsprosjekter.

–Vi er fantastisk glade for å videreføre det gode samarbeidet med Asplan Viak. Partnerskapet gir et viktig økonomisk bidrag til vårt arbeid, samtidig som Asplan Viak og deres ansatte bidrar til deling av verdifull kunnskap med lokalsamfunn i lavinntektsland. Klimasmarte løsninger som bedrer livssituasjonen til enkeltmennesker og skaper tryggere lokalsamfunn trengs mer enn noen gang. Med Asplan Viak på laget ser vi fram til å gjennomføre mange viktige oppdrag og prosjekter i 2022, sier Heidi Hovland Bergfald, Partner og Fundraisingansvarlig i Ingeniører Uten Grenser.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Ingeniører Uten Grenser, IUG-ingeniør (socellepanel), Zimbabwe
Foto: Ingeniører Uten Grenser, IUG-ingeniør (socellepanel), Zimbabwe
Last ned bilde

Om Asplan Viak

Asplan Viak
Kjørboveien 20
1337 Sandvika

+47 46 26 59 16http://www.asplanviak.no

Forretningsmodellen vår er basert på å ha kompetanse innen alle fasene av et prosjekt. Det betyr at vi kan bistå kundene våre hele veien fra overordnet planlegging, via tekniske og økonomiske mulighetsstudier, til prosjektene tar sin endelige form og blir realisert. Slik får kunden en samarbeidspartner som kan bidra med detaljkunnskap i den overordnede planleggingsfasen, og som utvikler detaljer basert på en helhetstanke.

Følg pressemeldinger fra Asplan Viak

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Asplan Viak på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Asplan Viak

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom