Statens vegvesen

Asfaltarbeid ved Mjøsbrua natt til 15. mai – anbefaler russen å ikke bruke rasteplassen/bussholdeplassen

Del
Asfaltarbeidene i rundkjøringa ved Mjøsbrua som var planlagt natt til 12. mai må forskyves til kveld/natt til 15. mai på grunn av for lav temperatur på natta.
Illustrasjonsbilde. Foto: Knut Opeide/Statens vegvesen.
Illustrasjonsbilde. Foto: Knut Opeide/Statens vegvesen.

Disse arbeidene starter på kvelden kl. 22:00 søndag 14. mai og foregår til morgenen kl. 06:00 mandag 15. mai. Værsituasjonen kan tilsi at også disse arbeidene må utsettes. Vi oppfordrer til å følge med på vegvesen.no for oppdatert trafikkinformasjon eller Vegvesenets trafikk-app:

– Vi har registrert at en del russ og russebusser har oppholdt seg der de siste nettene, og vi oppfordrer til at de ikke benytter rasteplassen og bussholdeplassen denne kvelden og natta. Det vil bli mye maskiner, lastebiler og arbeidere der, så vi hadde satt stor pris på om at dette området ikke ble benyttet kveld og natt til 15. mai. Og så er de hjertelig velkommen etterpå, sier byggeleder Morten Amund Holen i Statens vegvesen.

– Sikkerheten for trafikantene og de som jobber må alltid være vår øverste prioritet, understreker Holen.

Det blir manuell dirigering, men trafikantene oppfordres til å kjøre om fylkesveg 213 mens arbeidene pågår.

Vi minner samtidig om at søndag kveld 7. mai startet asfaltering av E6 på strekninga Biri-Lillehammer. Arbeidet vil avsluttes innen 25. juni:

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt Drift og vedlikehold

* Drift, vedlikehold og forvaltning av riksvegnettet * Brøyting/strøing/salting * Asfalt * Rekkverk * Bruer * Tunneler * Fjelloverganger * Rasteplasser * Inspeksjoner * Ferje

Tel:479 05 472pressedv@vegvesen.no

Bilder

Illustrasjonsbilde. Foto: Knut Opeide/Statens vegvesen.
Illustrasjonsbilde. Foto: Knut Opeide/Statens vegvesen.
Last ned bilde

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen
Statens vegvesen
Postboks 1010 Nordre Ål
2605 Lillehammer

22 07 30 00http://www.vegvesen.no

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom