Ving Norge

Aruba gjør comeback i charterprogrammet til Ving

Del
Norges største reisearrangør gjeninnfører charterflyvninger til eksotiske Aruba fra neste vinter, etter at destinasjonen har gjort stor suksess hos søsterselskapet Ving Sverige.
Klimaet på Aruba er stabilt og varmt. Her venter strender med fantastiske dykke- og snorklemuligheter.
Klimaet på Aruba er stabilt og varmt. Her venter strender med fantastiske dykke- og snorklemuligheter.

Den lille øya har seilt opp til å bli et populært feriested i Karibia, grunnet både velfungerende infrastruktur, fantastisk klima, nydelige strender og stort utvalg av restauranter, kaféer og barer. Beliggenheten er tilnærmet ideell, sør i det Karibiske hav og utenfor kysten til Venezuela, da dette er bortenfor det såkalte «orkanbeltet» - noe som gjør reisemålet til en værsikker feriedestinasjon.

Ving tilbyr dessuten flere morsomme utflukter på øya, deriblant snorkling, katamaranseiltur, «beach buggy»-kjøring og «off road»-safari. For de som er ute etter en helt spesiell opplevelse, har vi også tur med ubåt på programmet - en fantastisk mulighet til å se havets skatter uten å måtte dykke på egenhånd.

Totalt vil Ving kunne tilby 11 hotell på Aruba i ulike prisklasser, der de fleste er strandnære og med mulighet for All Inclusive. Det blir vårt nye fly, A330-900neo, som får æren av å sende gjestene våre til øya, og det vil i tillegg være muligheter for oppgradering til Premium på flyvingene.

Vi er opptatt av å kunne tilby kundene våre stor valgfrihet, både når det gjelder flyselskap, hotell og destinasjoner. Med charter til Aruba kan vi nå tilby enda et solrikt reisealternativ for nordmenn med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines i vinterhalvåret, sier Country Manager i Ving Norge, Marie-Anne Zachrisson.

Første charterfly til Aruba har avreise fra Oslo Lufthavn Gardermoen den 29. oktober 2023, og deretter flyr det med avreise annenhver søndag frem til 17.03.2024. Flyvningen er non-stop, med en reisetid på 10 timer og 55 minutter.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Klimaet på Aruba er stabilt og varmt. Her venter strender med fantastiske dykke- og snorklemuligheter.
Klimaet på Aruba er stabilt og varmt. Her venter strender med fantastiske dykke- og snorklemuligheter.
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Vings flyselskap Sunclass Airlines innleder samarbeid med Nordic Electrofuel6.2.2023 12:33:02 CET | Pressemelding

Sunclass Airlines, en del av Ving / Nordic Leisure Travel Group, har inngått en intensjonsavtale med Nordic Electrofuel (NEF) i Norge. Selskapene skal samarbeide om å fremme utvikling av syntetisk flydrivstoff (e-fuel), og Sunclass tar sikte på å kjøpe NEFs produkter når disse kommer på markedet. Nordic Electrofuel forbereder byggingen av et (PtL) kraft-til-væske-anlegg av industriell størrelse på Herøya. Anlegget skal produsere e-fuel av vannkraft, vann og gjenbruk av uunngåelig CO2.

Ving spår 5 reisetrender for 20233.1.2023 16:47:04 CET | Pressemelding

Nok et spesielt reiseår kan legges bak oss, og selv om det kan føles fjernt med omfattende reiserestriksjoner nå, så er det faktisk ikke mer enn et år siden at dette var hverdagen. Dermed er det kanskje ikke så rart at 2022 var preget av et oppdemmet reisesug, og man kunne snakke om ketchupeffekten når alle ville reise ut og gjenoppdage verden igjen – noe som førte med seg utfordringer som passkø, flyplasskaos, flykanselleringer og streik. Deretter fulgte en stadig mer usikker situasjon i omverdenen med inflasjon og høye strømpriser. Til tross for dette tyder alt på at det fortsatt er et sterkt ønske om å reise blant nordmenn. I krystallkulen for 2023 ser Ving reisetrender preget av både sikkerhet og rimelige ferier, men også et ønske om å utforske både det kjente og lokale, så vel som det spektakulære og eksotiske.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom