Amway

ARTISTRY LANSERER EN NY OG VEGANSK HUDPLEIESERIE

Del

De nye velværeproduktene fra Artistry Skin Nutrition er som et kosttilskudd til huden. Det er utviklet for å gi huden ernæring, friskt utseende og glød. Med oversikt på reisen fra frøet blir sådd, til ingrediensene kommer i kontakt med huden som ferdig produkt, gir serien forbrukerne ekstra tillit. Dette gjøres i tillegg til å sikre ren, sikker og effektiv hudpleie.

Huden trenger næring for å være sunn og opprettholde et friskt utseende. Det kjente amerikanske merket Artistry introduserer nå Artistry Skin Nutrition, et kosttilskudd til huden. Den nye og veganske hudpleieserien med rene ingredienser er basert på avansert hudvitenskap og plantebaserte fytonæringsstoffer med rene ingredienser for sunn skjønnhet.

Hvert produkt inneholder ingredienser fra Nutriway, en verdensledende leverandør av vitaminer og plantebaserte kosttilskudd, som kan spores fra frøet blir sådd til ingrediensene kommer i kontakt med huden. Dette gjøres for å sikre ren, sikker og effektiv hudpleie. Hudpleieproduktene som nå lanseres retter seg mot de individuelle behovene til forbrukeren, særlig de som opplever å mangle næring til huden. Varemerket Artistry er basert på både vitenskap og natur, renhet og resultat.

Løftet om sunn skjønnhet fra Artistry
Når huden får det den trenger for å se og føle seg sunn, er den også i bedre stand til å beskytte og reparere utseendet. Det er begynnelsen på sunn skjønnhet. Basert på 145 års erfaring, viser Artistry viktigheten av en harmonisk blanding av kraftige, plantebaserte ingredienser og banebrytende vitenskap.

Forskerne bak Artistry oppdaget at huden ser sunnest ut når 5 viktige ernæringskrav er adressert for å rense, balansere, gjenoppbygge, fukte og beskytte huden. Artistry Skin Nutrition-produktene ble laget for å supplere huden for å oppfylle disse kravene og for å forbedre det sunne utseendet på huden med en enkel hudpleierutine. Alle Artistry Skin Nutrition-produktene er utviklet i samsvar med Artistry Clean-retningslinjene og med veganske formler og rene ingredienser. 

 

Rene og sporbare ingredienser med Nutriway fytonæringsstoffer
Å vite hvor ingrediensene kommer fra og hvordan produktene produseres, kan hjelpe forbrukerne med å velge rene, trygge og effektive produkter basert på tillit. Med Artistry trenger ikke forbrukerne å gjette. Velger du produkter som inneholder sporbare, plantebaserte ingredienser fra Nutriway er du sikret solide produkter. Artistry Skin Nutrition-produkter følger også en ny standard for Artistry Clean, og inkluderer en "ja"-liste over godkjente, fordelaktige og sikre ingredienser, og en "nei"-liste med mer enn 1300 ingredienser som Artistry aldri velger å bruke i hudpleieproduktene sine. 

 

Personlig for deg
Artistry-varemerket produserer produkter for alle hudtyper, hudproblemer og hudtoner. Artistry er laget med avansert teknologi for å tilby spesifikke løsninger for hver enkelt persons unike behov, basert på en database med over 32 000 forskjellige ansikter fra hele verden. Dette gir en herlig personlig opplevelse av sunn skjønnhet. 

 

Oppdag Artistry Skin Nutrition
Hudpleie fra Artistry Skin Nutrition™ adresserer fem ernæringsmessige behov for huden gjennom en komplett hudpleierutine som inkluderer rens, toner og fuktighetskrem for ansiktet. Hvert trinn fungerer som et kosttilskudd for huden og gir reelle, synlige resultater. Serien er delt inn i forskjellige linjer med effektive løsninger for en rekke forskjellige hudtyper; Hydrating, Renewing og Firming. To sminkefjernere er også tilgjengelige. 

 

 

Begynn å se forskjellen med et mykere, revitalisert og strålende utseende og synlig sunn hud. Artistry Skin NutritionTM-produktene vil være tilgjengelige i august 2021. ArtistryTM-produktene markedsføres gjennom et nettverk av Amway-forretningseiere (ABOs) over hele verden og på Amways nettside. Besøk Amway.no for mer informasjon eller for å finne en ABO. 

Bilder

Om Amway

AmwayOm merkevaren Artistry 

Artistry utvikler skjønnhetspleie med konseptet sunn skjønnhet, innen hudpleie, makeup og skjønnhetsprodukter som fungerer som et supplement til huden. Basert på 145 års erfaring innen ernæring, velvære og skjønnhet, er Artistry-produkter basert på avansert hudvitenskapplantebaserte ingredienser og fytonæringsstoffer for å møte hver persons unike behov. Med Artistry-produkter trenger skjønnhet ikke lenger å være et valg eller et kompromiss. Utforsk mer på Amway.no. 

Om Amway 

Amway er et selskqp med hovedkontor i Michigan, USA. Selskapet jobber for å la folk leve et bedre og sunnere liv. Virksomheten er i mer enn 100 land over hele verden. Ifølge magasinet Fortune er selskapet blant de 50 beste private og familieeide selskapene i USA. Nutriway, Artistry og XS er de mest solgte merkene fra Amway.

Følg pressemeldinger fra Amway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Amway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom