Disney+

Årsabonnement på Disney+ tilgjengelig for 590 kroner i en begrenset periode

Del

OSLO, NORGE (13. august, 2020) — I dag kan du starte abonnement på strømmetjenesten Disney+. Frem til 14. september 2020 vil det være et introduksjonstilbud på 590 kroner for årsabonnement, tilsvarende 49 kroner per måned.

Disney+ lanseres i Norge 15. september 2020, og all informasjon om hvordan man abonnerer på tjenesten er tilgjengelig på Disneyplus.com. Ordinærprisen ved lansering vil være 69 kroner per måned eller 689 kroner for årsabonnement.

Disney+ tilbyr innhold fra selskapets ikoniske merkevarer Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, i tillegg til originalinnhold laget eksklusivt for Disney+, som inkluderer filmer, serier, dokumentarer og ulike kortformater.

Ved lanseringen vil mer enn 25 eksklusive Disney+ Originals være tilgjengelige. Blant disse finner du den etterlengtede Emmy-nominerte serien «The Mandalorian», fra produsent og manusforfatter Jon Favreau, og «High School Musical: The Musical: The Series», som tilbyr en kreativ og moderne vri på suksesskonseptet, inkludert metareferanser, en forfriskende dokumentarisk stil, et soundtrack som inkluderer ni nye sanger og hyllester til fansens favoritter fra originalfilmen.

I tillegg vil en rekke andre spennende serier være tilgjengelige ved lanseringen, inkludert to Emmy-nominerte serier: «Jeff Goldblums verden», som utforsker den fantastiske og ofte forbløffende historien til tilsynelatende kjente og hverdagslige ting og fenomener, og «The Imagineering Story», som portretterer den kreative og nyskapende gruppen av menneskene som skapte Disney-parkene.

Blant Disney+ Original spillefilmer, helt eksklusivt for Disney+, er «Togo», en spennende og sann historie, med fire ganger Oscar-nominerte Willem Dafoe i hovedrollen, «Stargirl», en uvanlig oppvekstskildring basert på den kritikerroste romanen, og «Timmy Tabbe: det ble begått feil», der vi følger de morsomme opplevelsene til Timmy og en stor isbjørn på 680 kg.

Abonnenter vil ved lanseringen kunne strømme Disney+ på de fleste smarttelefoner, spillkonsoller, mediespillere og smart-TVer.

Brukerne vil kunne strømme reklamefritt innhold med høy bildekvalitet, bruk av opp til fire enheter samtidig, mulighet for nedlastninger, personlige anbefalinger og muligheten til å sette opp syv ulike profiler. Foreldre vil kunne sette opp barneprofiler med et barnevennlig grensesnitt, enkel navigering og innhold tilpasset aldersgruppen.

I tillegg til i Norge vil strømmetjenesten også lanseres i Danmark, Sverige, Finland, Island, Portugal, Belgia og Luxembourg 15. september.

For mer informasjon og for å abonnere på Disney+ til rabattert pris, besøk disneyplus.com.

Nøkkelord

Kontakter

Torkel Vik
disneyplus@apeland.no

Aurora Stark
Aurora.Stark@disney.com

Mattias Vestin
Mattias.Vestin@disney.com

Om Disney+

Disney+
Disney+Disney+ er strømmetjenesten som for første gang samler filmer, serier og programmer fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic med mer – på ett sted. Disney+ er levert av The Walt Disney Company’s avdeling Direct-to-Consumer and International segment. Strømmetjenesten er tilgjengelig på de fleste enheter koblet til internett og tilbyr reklamefrie programmer med et variert innhold av originale spillefilmer, dokumentarer, live-action og animasjonsserier, samt ulike kortere formater. I tillegg til å gi tilgang til Disneys utrolige bibliotek med film- og tv-underholdning, er det bare her man kan strømme nye filmer fra The Walt Disney Studios fra 2020 og fremover. Besøk disneyplus.com for å abonnere og/eller for å lese mer om tjenesten.

Følg saker fra Disney+

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Disney+ på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Disney+

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom