Deloitte

Arild Vestengen ny partner i Deloitte

Del

Deloitte Advokatfirma styrker skattesatsningen ved å få med Arild Vestengen på laget.

- Deloitte Advokatfirma har gjort en kjempejobb med å etablere og synliggjøre seg som et tradisjonelt advokatkontor i en konsulentgigant. Akkurat det har appellert til meg hele veien, sier Arild Vestengen, som etter 20 år i EY, hvorav de siste ti som partner, begynte i Deloitte etter påske.

Vestengen har jobbet innenfor skatterettsområdet i en årrekke, med blant annet restruktureringer, klagearbeid og rådgivning innen nærings- og selskapsbeskatning.

- Vi er veldig fornøyd med at vi får styrket vårt skatteteam ved å få Vestengen med på laget. Dette bidrar til å realisere vårt mål om å bli nummer en på skatt i Norge, sier Rolf Saastad, partner og leder for Deloitte Advokatfirma.

Opptatt av et levende partnerskap
Vestengen beskriver sin kompetanse som plassert i triangelet mellom regnskaps-, skatte- og selskapsrett og har gjennom flere år vært på International Tax Reviews liste over «Tax Controversy Leaders». I tillegg kan han også vise til 13 år i Skattevesenet, hvor han blant annet var undervisningsleder på Skatteetatsskolen i Oslo.

Vestengen beskriver miljøet med skatteadvokater i Norge som «relativt oversiktlig» og trekker frem den administrative modellen med et levende partnerskap, som et av aspektene som var tiltalende med Deloitte.

- Jeg er opptatt av at man er «hands on» og at man som partner er med å påvirke direkte, ettersom du også er ansvarlig for å levere resultater. Av det jeg har opplevd hittil og har blitt fortalt, føler jeg Deloittes partnere jobber tett på hverandre. Det er et levende miljø, sier Vestengen.

Tenketid på hjemmekontoret
Etter 20 år på samme arbeidsplass, vokste lysten frem i løpet av det spesielle året 2020 til å prøve noe nytt.

- Jeg fikk ekstra god tid til å tenke på dette på hjemmekontoret. Så kjenner jeg Audun Frøland og Rolf Saastad godt, så jeg sendte de en e-post før jul. Etter det skjedde ting veldig fort, forklarer Vestengen.

Nå handler det om å orientere seg på en ny arbeidsplass og blant nye kolleger – fra hjemmekontoret.

- Det er nok litt tyngre å bli kjent gjennom Teams, så det tar nok lenger tid enn om vi hadde vært i en normal kontorsituasjon, sier Deloitte-partneren, som ivrer etter å komme i gang med klientarbeidet.

Kontakter

Bilder

Om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

+47 23 27 90 00http://www.deloitte.no

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre medarbeidere.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1500 ansatte ved 23 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg pressemeldinger fra Deloitte

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Deloitte

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom