Norges Jeger- og Fiskerforbund

Årets villeste sommerjobb? I sommer kan du og en venn reise Norge rundt som jakt- og fiskefluencere

Del

Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) er på jakt etter to engasjerte, unge jeger- og fiskerspirer som vil reise Norge på kryss og på tvers i hele sommer. Hovedoppgaven er å spre jakt- og fiskeglede til alle.

Foto: Hanne Simonsen
Foto: Hanne Simonsen

-Jobben går helt enkelt ut på å teste så mye av aktivitetene i foreningene våre som mulig. Målet er å ha det så gøy som mulig og være med på så mye som mulig i løpet av sommeren. Alle opplevelser skal deles til glede og inspirasjon for andre gjennom våre sosiale medier og nettsider, sier Håvard Skjerstad Andersen i NJFF.

Stillingen ble utlyst før helgen og har allerede fått massiv interesse på FINN og i sosiale medier.

Siden arbeidssted er hele Norge, spiller det ingen rolle hvor du bor til daglig. Jobben innebærer en solid road trip med en bil full av friluftsutstyr. Medbragt hund på jobb er bare en fordel. NJFF oppfordrer sterkt venner eller kjærester til å søke, siden de heldige utvalgte skal bo tett på hverandre og må trives godt på tur sammen.

-Vi tar ikke mot søknader på A4-ark, men vil at dere lager en film om hvorfor dere vil ha denne jobben. Filmsøknaden bør være kreativ og fortelle hvem dere er, hvorfor dere er de beste jakt- og fiskefluencerne og hvordan dere vil bidra til å inspirere andre med deres historier i sosiale medier, avslutter Andersen.

Norges Jeger- og Fiskerforbund markerer sitt 150-årsjubileum gjennom hele 2021, og ønsker å feire dette ved at enda flere får gode opplevelser i vår fantastiske natur. Et viktig mål for NJFF er å tilby og vise et moderne innhold som også treffer kommende generasjoner. Å la unge jegere og fiskere vise det frem på sin måte er riktig og viktig for å nå dette målet.

Søknad sendes via finn.no: finnkode=206893988

https://www.finn.no/job/parttime/ad.html?finnkode=206893988 

Kontakter

Bilder

Foto: Hanne Simonsen
Foto: Hanne Simonsen
Last ned bilde

Lenker

Om Norges Jeger- og Fiskerforbund

Norges Jeger- og Fiskerforbund
Hvalstadåsen 5
1378 Nesbru

66 79 22 00http://www.njff.no

Norges Jeger- og Fiskerforbund er den eneste landsdekkende interesseorganisasjon for jegere og fiskere i Norge. Vi er en partipolitisk nøytral organisasjon, men har et sterkt jakt-, fiske-, og naturpolitisk engasjement i mange saker.

Følg pressemeldinger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Jeger- og Fiskerforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

Rettelse: Det er i kveld Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) inviterer til 150års-feiring i Oslo!20.10.2021 09:25:21 CEST | Presseinvitasjon

Vi kom i skade for å skrive feil dato (men riktig dag!) i gårsdagens utsendte invitasjon. Det er i kveld, onsdag 20. oktober, at det er jubileumsarrangement på Frognerseteren Friluftssenter i Oslo. For NJFF er det mer naturlig å feire 150 år ute i det fri, enn innendørs med bankett og stive snipper. Over 300 inviterte gjester skal få oppleve fantastisk musikk ved ISÁK, få smake på nydelige vilt- og fiskeretter fra landets beste kokker, og i tillegg er det gaver, bål og andre overraskelser som vil gjøre denne høstkvelden magisk og uforglemmelig.

Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) fyller 150 år og inviterer til stor utebursdag på Frognerseteren19.10.2021 11:55:05 CEST | Presseinvitasjon

Onsdag 18. oktober er det jubileumsarrangement på Frognerseteren Friluftssenter i Oslo. For NJFF er det mer naturlig å feire 150 år ute i det fri, enn innendørs med bankett og stive snipper. Over 300 inviterte gjester skal få oppleve fantastisk musikk ved ISÁK, få smake på nydelige vilt- og fiskeretter fra landets beste kokker, og i tillegg er det gaver, bål og andre overraskelser som vil gjøre denne høstkvelden magisk og uforglemmelig.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom