TINE SA

Årets juleprodukter fra TINE

Del

Matglede og smak står sentralt i juletiden, og for mange av oss har TINE en viktig rolle på matbordet. Årets julelanseringer fra TINE består av de kjente juleproduktene, men også noen spennende nyheter som utfordrer klassikerne.

TINE Yoghurt Nyt Julen 4 x 125 g
- Med smak av gløgg og salt karamell

De to smakfulle yoghurtvariantene gløgg og salt karamell representerer tradisjonelle julesmaker, men er allikevel nye og spennende utfordrere til de folkekjære klassikerne. I yoghurtform kan man tilføre julestemning til frokosten, mellommåltid eller som en hverdagsdessert. Disse yoghurtene er for deg som vil kose deg litt ekstra i jula.


TINE IsKaffe™ Xmas Mocha 330 ml
- Perfekt å ha på farten i julestria

TINE IsKaffe™ Xmas Mocha er tilbake for 2. gang. TINE IsKaffe™ Xmas Mocha er laget av brasiliansk kaffe, norsk melk og med en deilig smak av sjokolade med karamell. TINE IsKaffe™ inneholder koffein tilsvarende en dobbel espresso. Xmas Mocha er perfekt å ha mens du baker de syv slag, tar julevasken, stresser rundt for å finne årets julegaver eller er student med eksamensperiode.

TINE Julebrunost 26 % 500g
- Brunost med smak av jul

Ost er en klassiker på frokostbordet, og det finnes en favoritt for alle. TINE Julebrunost er en søt og krydret fløtemysost med smak av kardemomme som passer ypperlig på nybakt brød og vafler. TINE Julebrunost er med andre ord et produkt som fortjener en plass på frokostbordet i jula.

TINE Julekalender
- Med smak av oster fra hele Norge

TINEs julekalender er Norges første julekalender med ost og hver luke inneholder en stav med herlig norsk ost. I kalenderen kan du finne blant annet Norsk Alpeost, Østavind, Julebrunost, Norveiga, Ekte Hvit Geitost og Jarlsberg.

TINE Edamer
- En klassiker på frokostbordet i jula
Folk ønsker seg sesongprodukter til jul og TINE Edamer er en kjære juletradisjon i mange hjem. Edamer egner seg meget godt som pålegg, snacks, i salater, i osteanretningen og i varme osteretter.

Selve ostetypen er fra byen Edam, ikke langt fra Amsterdam. På grunn av lagringsevnen, var den svært populær på lange sjøreiser og i koloniene på 1300-1700-tallet. I Norge har osten vært produsert siden 1890-tallet. Etter 1900 økte edamerproduksjonen i Norge raskt, og i 1920 var den på over 200 tonn i året. Under krigen gikk produksjonen tilbake, men vokste voldsomt i årene etterpå. Meste parten av Edamer salget er i førjulstiden.


TINE Edamer vellagret
- For deg som er glad i ekstra fyldig og aromatiske oster
TINE Vellagret Edamer er en norskprodusert halvfast, modnet ost som opprinnelig stammer fra byen Edam i Nederland. Denne runde osten kan skjæres med høvel eller kniv og har en ekstra fyldig, ren, syrlig og aromatisk smak. TINE Vellagret Edamer ystes hos TINE Meieriet Ørsta og er modnet i minimum 12 måneder. Osten er svært lagringsdyktig, forutsatt ubrutt emballasje.

Bilder

Last ned bilde
Last ned bilde
Julebrunost fra TINE
Julebrunost fra TINE
Last ned bilde
Julekalender fra TINE
Julekalender fra TINE
Last ned bilde

Om TINE SA

TINE SA
TINE SA
Lakkegata 23
0187 Oslo

03080http://www.tine.no

TINE SA er et næringsmiddelkonsern som foredler rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.

Følg saker fra TINE SA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TINE SA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TINE SA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom