TV 2

Årets influencer med eget program på TV 2 Sumo: «Agnetesh hacker Idol»

Del

Youtuberen Agnete «Agnetesh» Husebye får sitt eget program på TV 2 Sumo. Bli med når Norges selvutnevnte «hackedronning» hacker seg inn i kulissene på TV 2-produksjonen Idol.

HACKER IDOL: Agnete «Agnetesh» Husebye.
HACKER IDOL: Agnete «Agnetesh» Husebye.

Talentshowet Idol går fra førstkommende fredag inn i live-fasen. Agnetesh skal følge produksjonen så tett det lar seg gjøre i disse tider, og skal lage en serie for TV 2 Sumo gjennom hele live-perioden.

- «Agnetesh hacker Idol» skal være et humoristisk og lettbeint sideprogram i Idol-universet. Det kommer til å bli pranks, skjult kamera, «disstracks» og annet tull. God stemning - med andre ord! Jeg gleder meg til å både få meg selv, dommerene og deltagerene ut av komfortsonen, sier Agnete.
Den populære Youtuberen har per i dag 123.000 abonnenter på sin Youtube-kanal, og har vunnet flere priser, nå sist «årets influencer» under Vixen Influencer Awards.
- Jeg har vært en Idol-fan helt siden Kurt Nilsen vant i 2003. Har alltid hatt en drøm om å være med, men det har alltid vært et lite problem. Jeg kan nemlig ikke synge. I det hele tatt. Så at jeg nå for lov til å være med på Idol på en annen måte, er helt fantastisk, sier hun videre.
Koronasituasjonen har imidlertid satt en begrensning på hvor tett «Agnetesh» kan være på Idol. Hun kom nemlig hjem fra en reise til Costa Rica i forrige uke, og er derfor pålagt hjemmekarantene.
- Dette er jo serie som blir laget fortløpende, så det at jeg er i karantene nå vil jo bli synlig i noen av episodene. Til tross for det har vi nok av innhold å fylle episodene med, og vi løser den utfordringen så godt det lar seg gjøre. Fordelen vår er jo at jeg er en youtuber, og er veldig vant med å filme meg selv helt alene, sier Agnete.
Nye episoder av «Agnetesh hacker Idol» er tilgjengelig på TV 2 Sumo hver fredag fra kl. 03.00 fra og med 20. mars.

Kontakter

Håvard SolemTeamleder

Teamleder for PR- og medieavdelingen. Pressekontakt for Blålys, Idol, Kompani Lauritzen, Skal vi danse og TV 2s høstlansering.

934 35 922hvl@tv2.no

Bilder

HACKER IDOL: Agnete «Agnetesh» Husebye.
HACKER IDOL: Agnete «Agnetesh» Husebye.
Last ned bilde
ÅRETS INFLUENCER TIL TV 2 SUMO: Agnete «Agnetesh» Husebye.
ÅRETS INFLUENCER TIL TV 2 SUMO: Agnete «Agnetesh» Husebye.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom