Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Arendalsuka: Når ble vanlig mat så sykt vanskelig?

Del

Hva er vanlig mat, hva gjør all matstøy fra media og influencere egentlig med oss, og hvordan skal vi snakke om kostråd så folk virkelig lytter? Melk.no presenterer ferske tall om spisevaner og serverer praten om maten fra flere sider av bordet.

Mandag 12. august inviterer vi til debatt med servering på Clarion Hotel Tyholmen kl 15.30-17.30.

Du møter blant annet Olaug Bollestad, Landbruks- og matminister (KrF) og Martine Halvorsen, Influencer.

Det blir debatt mellom:

Berit Nordstrand, lege og forfatter
Linda Granlund, Divisjonsdirektør i Helsedirektoratet
Ida Berg Hauge, Direktør i Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no)
Birger Svihus, Professor, NMBU
Silje Steinsbekk, Professor og spesialist i klinisk barne- og ungdomspsykologi, NTNU

Debattleder: Anne Hafstad, Journalist og kommentator, Dagens Medisin.

Vi ønsker alle interesserte velkommen til servering og debatt!

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/710272552755628/ 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Opplysningskontoret for Meieriprodukter
Opplysningskontoret for Meieriprodukter
Borggt. 1
0650 Oslo

+47 23 30 20 10http://www.melk.no

Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) er landets fremste kompetansesenter for merkenøytral informasjon om melk og meieriprodukter. Vårt oppgave er å øke kunnskapen om melk og meieriprodukter basert på et faglig, vitenskapelig grunnlag. Melk.no besitter oppdatert faglig innsikt og analyser av ernæringsforskning, forbruksmønstre og holdninger. På melk.no finner du artikler, tips og råd, fakta og nyttige oppskrifter.

Følg saker fra Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Opplysningskontoret for Meieriprodukter på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Opplysningskontoret for Meieriprodukter

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom