Frivillighet NorgeFrivillighet NorgeFrivillighet Norge

Arendalsuka: arrangerer kræsjkurs i mangfold

Del

- Rekruttering av folk med flerkulturell bakgrunn er en utfordring. Med enkle verktøy og metoder lærer vi deg hvordan du kan oppdage barrierer du ikke vet om i egen organisasjon, og hva dere kan gjøre for å fjerne barrierene, sier Yonas Bennour i Jenuesses Musicales Norway.

- Målet med workshopen er at organisasjoner skal bli bedre på å rekruttere og beholde folk med minoritetsbakgrunn. Målgruppen er alle organisasjoner som arbeider med deltakere eller frivillige medlemmer, sier prosjektleder Yonas Bennour. Sammen med Frivillighetens År 2022 arrangerer de Kræsjkurs i normkreativitet for organisasjoner som vil bli mer flerkulturelle.

Flere arrangementer om mangfold på Arendalsuka 2022

-Vi håper mange kommer for å lære mer om mangfold i frivilligheten på våre arrangementer på Arendalsuka. Vi tar for oss både flerkulturelt mangfold og integrering av mennesker med nedsatt funksjonsevne. Her har organisasjoner mye å lære og mange lavthengende frukter å høste, sier Birgitte Brekke, prosjektleder for Frivillighetens år 2022. 

De samarbeider med Jenuesses Musicales Norway og Unge Funksjonshemmede om disse eventene på Arendalsuka. 

De fire arrangementene er: 

LANSERING AV BARRIEFRI FRITID INKLUDERINGSMERKET 16. AUGUST KL 1500 

BARRIEREFRI FRITID - FRA ORD TIL HANDLING. HVORDAN BRUKER VI VEILEDEREN? 16. AUGUST KL 16.15

FLERE – BEDRE – STERKERE! HVORDAN BLI EN FLERKULTURELL ORGANISASJON? 17. AUGUST KL 10. 

KRÆSJKURS I NORMKREATIVITET FOR ORGANISASJONER SOM VIL BLI MER FLERKULTURELLE, 18. AUGUST KL 10.30

Nøkkelord

Kontakter

Om Frivillighet Norge

Frivillighet Norge
Frivillighet Norge
Øvre Slotts gate 2b
0157 Oslo

21 56 76 50http://www.frivillighetnorge.no

Frivillighet Norge er et samarbeidsforum for frivillige organisasjoner i Norge. Vi arbeider for en helhetlig frivillighetspolitikk for å sikre vekst og utvikling i frivilligheten, som er en hjørnestein i norsk kultur og samfunnsliv. Frivilligheten er mangfoldig og politikken må derfor ha et spekter av ulike grep for å gi alle deler av frivillig sektor bedre rammevilkår.

Frivillighet Norge ble stiftet i 2005 og har i dag mer enn 300 organisasjoner som medlemmer som til sammen representerer over 50.000 lag og foreninger over hele landet. Drøyt 10 prosent av medlemmene er minoritetsorganisasjoner.

Følg pressemeldinger fra Frivillighet Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Frivillighet Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Frivillighet Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom