Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Arendalsuka 2021: Invitasjon til debatt

Del

Melken har alltid vært en av klippene i det norske kostholdet, og ikke minst noe vi tyr til i krisetider. Under pandemien har salget av melk og meieriprodukter gått kraftig opp. Melk anbefales daglig, og helsemyndighetenes kostråd er tydelige: Følger vi disse rådene vil mange helseproblemer unngås. Likevel kjenner forsvinnende få til kostrådet om «3 om dagen». Hvorfor snakker vi ikke mer om melk?

Program:

Innlegg ved klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør og direktør ved Opplysningskontoret for meieriprodukter, Ida Berg Hauge.

Den påfølgende debatten ledes av Anne Hafstad, ansvarlig redaktør for Sykepleien.

Paneldeltakere:

Tine Sundfør, klinisk ernæringsfysiolog
Linda Granlund, divisjonsdirektør folkehelse og forebygging, Helsedirektoratet
Marit Kolby, høyskolelektor, Bjørknes Høyskole
Ida Berg Hauge, direktør, Opplysningskontoret for meieriprodukter (Melk.no)
Hege Haukeland Liadal, stortingsrepresentant Arbeiderpartiet

Sted: Kitchen & Table, Clarion Hotel Tyholmen, Arendal.
Starttidspunkt: 19. august 2021, kl. 12.00 (dørene åpner 11.45)
Varighet: 90 minutter.
Enkel servering ved ankomst.

Arrangementet streames direkte: https://fb.me/e/SucMJUzV

Offisielt program: https://program.arendalsuka.no/event/user-view/16373

Velkommen!

Kontakter

Bilder

Om Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Opplysningskontoret for Meieriprodukter
Opplysningskontoret for Meieriprodukter
Borggt. 1
0650 Oslo

+47 23 30 20 10http://www.melk.no

Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) er landets fremste kompetansesenter for merkenøytral informasjon om melk og meieriprodukter. Vårt oppgave er å øke kunnskapen om melk og meieriprodukter basert på et faglig, vitenskapelig grunnlag. Melk.no besitter oppdatert faglig innsikt og analyser av ernæringsforskning, forbruksmønstre og holdninger. På melk.no finner du artikler, tips og råd, fakta og nyttige oppskrifter.

Følg pressemeldinger fra Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Opplysningskontoret for Meieriprodukter på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Ny undersøkelse: Gulost er barnas favorittpålegg på matpakken15.8.2021 15:00:00 CEST | Pressemelding

Når skolestart står for døren, vil tusenvis av foreldre igjen ta fatt på matpakkesmøringen. Nesten alle skolebarn har med seg matpakke på skolen hver dag, og det er fortsatt brødskiver av grovt brød som er det vanligste innholdet i matpakken. Som pålegg på skivene vil barna aller helst ha gulost, det viser en ny landsomfattende undersøkelse gjennomført av Norstat på vegne av opplysningskontorene i landbruket.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom