Arendalsuka 2021: Invitasjon til debatt
Program:
Innlegg ved klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør og direktør ved Opplysningskontoret for meieriprodukter, Ida Berg Hauge.
Den påfølgende debatten ledes av Anne Hafstad, ansvarlig redaktør for Sykepleien.
Paneldeltakere:
Tine Sundfør, klinisk ernæringsfysiolog
Linda Granlund, divisjonsdirektør folkehelse og forebygging, Helsedirektoratet
Marit Kolby, høyskolelektor, Bjørknes Høyskole
Ida Berg Hauge, direktør, Opplysningskontoret for meieriprodukter (Melk.no)
Hege Haukeland Liadal, stortingsrepresentant Arbeiderpartiet
Sted: Kitchen & Table, Clarion Hotel Tyholmen, Arendal.
Starttidspunkt: 19. august 2021, kl. 12.00 (dørene åpner 11.45)
Varighet: 90 minutter.
Enkel servering ved ankomst.
Arrangementet streames direkte: https://fb.me/e/SucMJUzV
Offisielt program: https://program.arendalsuka.no/event/user-view/16373
Velkommen!
Kontakter
Ida Berg HaugeDirektør
Tel:915 78 410ida@melk.noTerese Glemminge ArnesenErnærings- og kommunikasjonsrådgiver
Tel:951 95 129terese@melk.noBilder
Om Opplysningskontoret for Meieriprodukter
Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) er landets fremste kompetansesenter for merkenøytral informasjon om melk og meieriprodukter. Vårt oppgave er å øke kunnskapen om melk og meieriprodukter basert på et faglig, vitenskapelig grunnlag. Melk.no besitter oppdatert faglig innsikt og analyser av ernæringsforskning, forbruksmønstre og holdninger. På melk.no finner du artikler, tips og råd, fakta og nyttige oppskrifter.
Følg pressemeldinger fra Opplysningskontoret for Meieriprodukter
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Opplysningskontoret for Meieriprodukter på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra Opplysningskontoret for Meieriprodukter
Nyt kakao med god samvittighet i påsken26.3.2024 08:00:00 CET | Pressemelding
Den tradisjonelle påskekakaoen byr ikke bare på en smakfull opplevelse – lages den fra bunn med gode råvarer, får man også i seg en rekke næringsstoffer. Slik kan man nyte den søte drikken helt uten dårlig samvittighet i ferien.
Ta med grove vafler i matpakken på mandag22.3.2024 07:30:00 CET | Pressemelding
På mandag er det vaffeldagen, en god anledning til å unne seg selv eller ungene en ekstra digg lunsj. Grove vafler er et godt alternativ og metter magen tilstrekkelig.
Én av tre har gjort endringer etter omstridt matdebatt18.3.2024 05:00:00 CET | Pressemelding
Hele 32 prosent av nordmenn som har fått med seg debatten rundt ultraprosessert mat, har tatt grep i eget kosthold.
Salget skjøt i været etter TikTok-trend7.3.2024 05:00:00 CET | Pressemelding
Det er ikke lenger bare voksne på diett som strekker seg etter cottage cheese i butikkhyllene. I 4. kvartal av 2023 økte salget med 35 prosent – og det var det særlig én årsak til.
2023 ble et godt år for norsk melk og andre meieriprodukter30.1.2024 18:42:32 CET | Pressemelding
Et meget godt 4. kvartal gjorde at 2023 ble et vellykket år for norske meieriprodukter. Årets siste kvartal endte med økt salgsvolum i alle kategorier, også for melk som har hatt en jevn nedgang over tid. Spesielt bidro økning i salget av helmelk og syrnet melk med smak til suksessen.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom