Sony Music Norway

Archer har med seg Erik Og Kriss på "Ensom"!

Del

Sammen med sine ungdomshelter Erik Og Kriss, slipper Archer låten «Ensom». Til tross for at ensomhet kan være et ganske dypt og mørkt tema har de laget en låt som kan snu det til noe fint i stedet, og som får deg til å ville synge og danse med.

Referansen «ensom/en som» hang igjen fra en tidligere låt, og sammen med idéen om å lage en beat inspirert av The Game og 50 Cents «Hate it or love it», der et RnB piano-riff møter hip-hop trommer ble «Ensom» til. Litt à la old school Erik Og Kriss.

«Ensom» handler om å være der for de som betyr mest. Om det er kjæresten, eller en kompis, eller søsteren, eller broren eller han/hun du møter på klubben som trenger å bli med og danse.» – forteller Archer

Erik Og Kriss har regjerttopplistermed hits som«Ølbriller», «Den Låta» og ikke minst «Dra Tilbake»som har drøye 17 millioner avspillingerpå Spotify.  I 2020 gjorde de comeback med et pangda de slapp EP-triologien«Fasade», smekkfulltav gjesteartistersom OnklP, Adrian Sellevoll og Oral Bee.

Bak artisten Archer finner vi låtskriver og produsent Christopher Archer. Med over 40 millioner avspillinger på russelåter har han de siste årene utmerket seg som en av de store vokalistene i dette miljøet. Nå skal han vise at det ikke bare er russen han kan glede, men også hele det norske folk. Archer har hatt stor suksess også i Sverige, med både russelåtene og låter laget for det svenske ragger-miljøet. Han slapp låten «Millionær» i 2021, og er nå klar med mer musikk.

«Ensom» er ute 13.mai.»

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
(C) Paulina Kolataj
(C) Paulina Kolataj
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Ærlig og personlig fra Turab19.5.2022 08:30:00 CEST | Pressemelding

«Jeg lot hun dra» er blant Turabs mest ærlige og personlige låter, og markerer på mange måter en ny start med flere spennende prosjekter for 24-åringen. Låten tar opp både viktige og fundamentale verdiprinsipper, der den skildrer en persons tydelige frustrasjon og anger for å måtte gi slipp på noen man elsker. Allikevel er det nødvendig for hans sjelero og frihet. Jenta tror ikke på Gud, gutten gjør - og grunnet denne fundamentale forskjellen ville forholdet aldri fungert uansett hvor mye man ville, og/eller elsket hverandre.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom