IKEA

Aprilnyheter på IKEA

Del

Det går mot vår og lysere tider. Aprilnyhetene fra IKEA gir en smak av sommer og oppmuntrer til både avslapning og fargefest. Dempede toner og eksotisk mønsterglede blades med naturlige materialer, bærekraftig design og skandinavisk enkelhet.

I april er tekstiler i fokus med livlige tropiske mønstre og grafiske former. Møbler, interiørdetaljer og belysning i enkel skandinavisk design skaper iøynefallende og komplementerende uttrykk. 

Barnerommet er oppdatert med sommertekstiler som inkluderer alt fra flamingoer og krokodiller til myk fløyel. Vi presenterer også putetrekk med håndlagde detaljer- resultatet av et samarbeid med en sosial entreprenør i India. 

En annen nyhet er lenestolen GISTAD, som kommer i en mørkerød farge og som er lett å tilpasse de ulike aktivitetene i hjemmet. 

En annen nyhet vi er stolte av er teppet TIPHEDE som er laget av 100 % resirkulert bomull fra vårt eget produksjonsavfall.

Kontakter

Pressevakt

Pressevakten er tilgjengelig for alle medier. For kundehenvendelser, ta kontakt med IKEA kundeservice på telefon 915 02 340.

994 84 950pressesenter@ikea.com

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

IKEA lanserer FREKVENS-kolleksjonen, laget for den perfekte hjemmefesten, i samarbeid med teenage engineering14.2.2020 13:54:54 CETPressemelding

FREKVENS-kolleksjonen, utviklet i samarbeid mellom IKEA-designere og teenage engineering, inneholder produkter som du enkelt kan bruke til å bygge ditt eget lyd- og belysningssystem, og er alt du trenger for å kunne holde en super fest hjemme, eller egentlig hvor som helst. Denne kolleksjonen finnes i begrenset antall og vil være tilgjengelig på IKEA-varehusene fra 27. mars 2020.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom