AppNexus

AppNexus og Microsoft annonserer en flerårig forlengelse og utvidelse av teknologisk partnerskap som omfatter Norge og ni andre land

Del

AppNexus blir Microsoft sin eksklusive programatiske- og salgspartner i 10 land.

New York, 30. juni 2015 – AppNexus, verdens ledende uavhengige selskap innen annonseteknologi, kunngjorde i dag en avtale om å forlenge og utvide sitt globale teknologipartnerskap med Microsoft. Avtalen medfører en flerårig forlengelse av samarbeidet mellom Microsoft og AppNexus, og utvider AppNexus' rolle som Microsofts eksklusive partner for programmatisk teknologi og salg i ti markeder, inklusive Norge. AppNexus driver i dag Microsofts programmatiske annonsering i over 39 markeder.

Det utvidede engasjementet bygger på et svært vellykket pilotprogram i Norden, der AppNexus bidro til å konvertere opp mot 50 prosent av Microsofts annonseringsvirksomhet til programmatisk annonsering i løpet av seks måneder.

«Vi er henrykt over å forlenge og utvide vårt strategiske globale partnerskap med Microsoft,» sier Michael Rubenstein, administrerende direktør i AppNexus. «De siste fem årene har vi i fellesskap introdusert bemerkelsesverdig innovasjon i markedet for digital annonsering. Vi ser frem til å bygge videre på dette svært vellykkede samarbeidet for å bringe mer toppmoderne annonseringsteknologi til markedet på slike områder som mobil og video, garantert volum og private markedsplasser, helhetlig inntektsstyring, og mye mer.»

Dagens avtale omfatter AppNexus som Microsofts partner innen teknologi og programmatisk salg i Østerrike, Belgia, Danmark, Finland, Irland, Nederland, Norge, Portugal, Sverige og Sveits.

«AppNexus har vært, og fortsetter å være, en betrodd strategisk partner, som arbeider med oss i mer enn 39 markeder rundt om i verden i dag som ledende teknologipartner for vår programmatiske virksomhet,» sier Rik van der Kooi, Vice President i Microsoft. «Vi utvider partnerskapet vårt i 10 av disse markedene for å gi annonsørene enda flere premium tjenester. Samtidig gjør vi innkjøpsprosessen enklere slik at man bedre kan utnytte den eksplosive programmatiske veksten i bransjen.»

 

OM APPNEXUS

AppNexus er et teknologiselskap som tilbyr handelsløsninger og driver markedsplasser for annonsering på internett. Den åpne, enhetlige og kraftige programmatiske plattformen setter kundene i stand til å kjøpe og selge medier på en mer effektiv måte, slik at de kan fornye seg, differensiere og omdanne sine virksomheter. Som verdens ledende selskap innen annonseteknologi ledes AppNexus av pionerene i nettets opprinnelige annonseutveksling.  Med hovedkontor i New York og med 23 globale kontorer sysselsetter AppNexus mer enn 900 av de skarpeste hodene innen reklame og teknologi som mener at det er annonsering som driver internett. Vil du vite mer, kan du følge oss på @AppNexus, eller besøke oss på www.AppNexus.com.

Om AppNexus

AppNexus
AppNexus



Følg saker fra AppNexus

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AppNexus på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.