Apollo

Apollo utvider padelsatsingen

Del

Padel er en av landets raskest voksende sportsgrener, og hos Apollo øker etterspørselen markant. Nå utvider derfor reisearrangøren satsingen og investerer i over 10 nye baner fordelt på flere hoteller.

Siden Apollo investerte i sine første padelbaner i 2020 har interessen økt markant, og i fjor var det den raskest voksende treningsformen på Apollos Sports-hoteller. For å imøtekomme den eksplosive etterspørselen utvider Apollo nå satsingen med over 10 nye baner og en treningskalender spekket med padel events i regi av Swedish Padel Camp.

- Nordmenn har virkelig fått padelfeber, og som Nordens største arrangør av treningsreiser er det klart vi skal imøtekomme den interessen og la våre gjester dyrke favorittsporten sin også i ferien, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Apollos padeltilbud dekker både sommer-, og vintersesongen, fordelt på 16 hoteller i både Hellas, Spania, Kypros og Egypt. I tillegg til padelbaner arrangerer Apollo også egne padeluker for de som virkelig vil dyrke interessen og utvikle ferdighetene. Foreninger og vennegjengen kan også skreddersy sin egen pakkereise med padel i fokus.

- Nå har man altså ingen unnskyldning til ikke å terpe på teknikken i ferien, eller oppdage sporten for første gang, sier Rivera.


På disse hotellene kan du spille padel i år:


Hellas

Levante – Powered by Playitas

Porto Myrina – Powered by Playitas

Sivota Retreat – Powered by Playitas

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Alegria Beach Resort

Almyra Hotel & Village

Porto Plomari

Tsilivi Beach

Spania

Playitas Resort

Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Royal River Luxury Hotel

Kypros

Napa Mermaid Hotel & Suites

Egypt

Aqua Vista – Powered by Playitas

Emiratene

JA Ocean View

JA Beach

Les mer om Apollos padelreiser.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom