Apollo

Apollo tilbake med full sesong til Lanzarote

Del

Under pandemien ble reisearrangørene nødt til å nedjustere kapasiteten, og ett av reisemålene som forsvant fra Apollos vinterprogram var Lanzarote. I vinter er øya derimot endelig tilbake for fult - med sesong fra oktober til april.

Lanzarote er endelig tilbake hos Apollo
Lanzarote er endelig tilbake hos Apollo

- Det er ingen tvil om at Lanzarote har en spesiell plass i nordmenns hjerter, for etterspørselen har vært stor de siste årene. Det føles utrolig godt å kunne tilby et fullverdig vinterprogram igjen, og enda bedre å kunne imøtekomme et så stort savn, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Reisearrangørens flyvninger vil gå fra Oslo hver lørdag fra 22. oktober til 1. april. Dermed kan man endelig tilbringe både juleferien, vinterferien og påskeferien på den populære øya igjen. For de mange som definerer Kanariøyene som «vinterhytta» blir også langstidsferie mulig, med opp til åtte ukers reiselengde. 

- For Kanariøyene spesielt vet vi at det er mange som ønsker seg mer enn én eller to-ukers ferier, eller ikke har behov for hotell fordi man har eget hus eller leilighet der. Derfor tilbyr vi både tradisjonelle pakkereiser med ulike reiselengder og kun flybilletter til og fra Lanzarote, forklarer Rivera.

Øya med X-faktor

Mens Gran Canaria lenge har vært storfavoritten blant Kanariøyene, oppdager flere og flere at hver og en av øyene besitter sin helt egne personlighet. Lanzarote begynner på sin side å appellere mer og mer til de kravstore eventyrerne – og de stilsikre livsnyterne. Øya er nemlig helt unik med sine skarpe kontraster, fascinerende vulkanlandskap, anerkjente arkitektur og gastronomi.

- Følg den sjarmerende strandpromenaden hele veien fra Puerto del Carmen til hovedstaden Arrecife. Gå deg vill på markedet i den gamle hovedstaden Teguise, og utforsk Timanfaya National Park med dets majestetiske vulkaner og fantastiske landskap. Frister det mer å bade har du også kommet til det rette stedet, for her finnes det utallige vakre strender, tipser Rivera.

 På Lanzarote har Apollo hoteller i både populære Puerto del Carmen og badeperlen Playa Blanca. Severdighetene og aktivitetsmulighetene er mange for både store og små, men skulle behovet for et ekstra stort eventyr melde seg kan man begi seg ut på en dagstur til naboøya Fuerteventura – også kjent som Europas Hawaii.

Oppdag Apollos reiser til Lanzarote.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lanzarote er endelig tilbake hos Apollo
Lanzarote er endelig tilbake hos Apollo
Last ned bilde
Lanzarote
Lanzarote
Last ned bilde
Lanzarote
Lanzarote
Last ned bilde
Lanzarote
Lanzarote
Last ned bilde

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom