Apollo

Apollo Sports inngår samarbeid med Norges Volleyballforbund

Del

Apollo Sports vil blant annet tilby treningsreiser og camper til volleyballklubber, folkehøyskoler, høyskoler og idrettslinjer i Norge ledet av profesjonelle trenere i regi av forbundet.

Apollo Sports inngår samarbeid med Norges Volleyballforbund
Apollo Sports inngår samarbeid med Norges Volleyballforbund

Gjennom sin storsatsing på treningsreiser retter Apollo Sports seg nå ytterligere mot breddeidretten ved å inngå et samarbeid med Norges Volleyballforbund. Forbundet består over 22 000 medlemmer fordelt på 352 klubber og samarbeidsavtalen innebærer blant annet treningsreiser og camper for deres aktive medlemmer og miljøer - samt faste gode medlemstilbud på Apollo Sports reiser.

I tillegg vil de to aktørene gå sammen om å arrangere treningsopphold for profesjonelle utøvere, ledere og trenere. Dermed vil utøvere fra hele Norge nå kunne trene sammen i uslåelige omgivelser.

- Dette er et samarbeid vi er utrolig stolte av. NVFBs kunnskap, profesjonelle trenere og brede treningsinnhold kombinert med Apollo Sports førsteklasses hoteller og treningsfasiliteter gjør dette til det ultimate produktet for alle volleyballspillere i landet. Vi gleder oss til å ønske dem velkommen, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Skaper sosiale møteplasser

I første omgang vil treningsreisene gå til Apollo Sports’ flaggskip Playitas Resort på Fuerteventura. Playitas tilbyr et uuttømmelig utvalg av sport og aktiviteter – fra Kanariøyenes største treningsstudio og olympisk basseng til WOD box, klatrevegg, sykkelsenter og golfbane. I tillegg finnes det naturligvis sandvolleybaner og innendørshall. Utøverne og deres familier vil med andre ord ha et bredt utvalg av fasiliteter de kan benytte seg av under oppholdet.

-   Samarbeidet er vi nå veldig glade for å kunne annonsere. Sol, sommer og sandvolleyball føler vi er en perfekt match sammen! Samarbeidet gir volleyballen flere sosiale møteplasser vi sammen med Apollo Sports skal utvikle de neste årene. Disse møteplassene er helt avgjørende når vi skal skape gode opplevelser for våre spillere, trenere, ledere og medlemmer. Jeg ser frem til sommer hele året sammen med Apollo! sier Iver Horrem, markedssjef i Norges Volleyballforbund.

Kontakter

Bilder

Apollo Sports inngår samarbeid med Norges Volleyballforbund
Apollo Sports inngår samarbeid med Norges Volleyballforbund
Last ned bilde
Kristiina Øis i Lofoten 2018 av FotoMons
Kristiina Øis i Lofoten 2018 av FotoMons
Last ned bilde
Playitas Resort
Playitas Resort
Last ned bilde

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom