Apollo satser på byhoteller

Del
Som en del av satsingen på mer autentiske ferieopplevelser, lanserer Apollo nå en ny hotellkategori: City. Fellesnevneren for de utvalgte hotellene er beliggenheten i hjertet av reisemålets lokale sentrum – og hverdagslivet.

Apollos lokale tilhørighet har vært grunnstenen i reisearrangørens DNA siden dag én. Satsingen på unike og autentiske ferieopplevelser kommer tydelig frem i utvalget av både reisemål og hoteller, og den nye hotellkategorien City blir ingen unntak.Til tross for hva navnet skulle indikere er de utvalgte hotellene ikke internasjonale hoteller i storbyer, men unike hoteller i sentrumskjernen av populære feriedestinasjoner. 

- Det er i hovedsak to ting som er viktig for nordmenn ved valg av reisemål: nærheten til strand, og nærheten til sentrum. På våre City-hoteller får du begge deler. Her bor du i hjertet av den lokale bykjernen, med det autentiske hverdagslivet, duftene og smakene rett utenfor døren, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Setter nye reisemål på kartet 

Foreløpig tilbyr reisearrangøren 1City-hoteller fordelt på flere ulike reisemål. Mange av dem er allerede godt kjente, som Rhodos by, Korfu by og Rethymnon på Kreta. Men den nye hotellkategorien er også med å sette nye reisemål på kartetderiblant Epirus-regionens hovedstad Ioannina og nabobyen Preveza 

På sikt er målet å tilby kategorihotellene på alle charterreisemål som innehar et litt større lokalt sentrum, og på noen utvalgte større strandbyer – som eksempelvis Malaga i Spania. 

- Alle hotellene har sitt unike preg, men kan både være lekre, moderne designhoteller og godt bevarte skatter som virkelig bærer historie i veggene. Dioni Boutique Hotel i Preveza nyter du eksempelvis frokosten på en lekker takterasse før du låner en sykkel og begir deg ut på oppdagelsesferd i byen, mens du på Palazzino di Corina er omringet av venetiansk stil, midt i hjertet av gamlebyen i Rethymnon, forteller Rivera.  

Dette er kriteriene for Apollos nye City-hoteller:  

  • Minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Sentral beliggenhet 
  • Nærhet til strand, eller eget basseng 
  • Høy komfort og gode romfasiliteter 
  • God service og herlig atmosfære 
  • Lounge eller lobbybar.   

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.