Apollo

Apollo med nye kombinasjonsreiser i vinter

Del

Apollos satsing på kombinasjonsreiser har blitt en stor suksess. Nå utvider reisearrangøren tilbudet med nye kombinasjonsreiser for vinteren, både på Kanariøyene, i Emiratene og Thailand.

Apollos satsing på kombinasjonsreiser har blitt en stor suksess, og nå som pandemien endelig ligger bak oss gleder reisearrangøren seg over å kunne tilby et bredt vinterprogram igjen – og et utvidet kombinasjonstilbud. 

- Etter to år med pandemi er ikke bare reiselysten større, mange av oss har også mye oppspart ferie til gode. Vi ser at mange derfor planlegger å unne seg en lengre ferie i vinter, og hva er vel da bedre enn å oppleve to ulike reisemål på én gang? Sier Beatriz Rivera, kommunikasjonssjef i Apollo. 

Kanariøyene er et av reisemålene hvor Apollo tilbyr kombinasjonsreiser i vinter. På Gran Canaria kan man eksempelvis kombinere en uke i lekre Meloneras med en uke i sjarmerende Puerto de Mogan – og vil man oppleve to øyer iløpet av ferien er Tenerife og La Gomera en annen mulighet. 

Til stor glede for mange er Thailand også tilbake som feriedestinasjon i vinter. Også her lanserer Apollo nye kombinasjonsreiser, blant annet med Phuket i kombinasjon med Koh Lanta 

 

Familienes kombinasjonsfavoritt 

Emiratene utmerker seg som en storfavoritt for kombinasjonsreiser spesielt blant de som reiser med litt større barn og tenåringer. Det overrasker ikke reisearrangøren. Her kan man nemlig kombinere mangfoldige Dubai med både aktivitetsmekkaet Ras al Khaimah, kulturrike Abu Dhabi eller mer tilbakelente og luksuriøse Ajman. 

- Emiratene er som skapt for kombinasjonsreiser, fordi hvert emirat byr på noe helt unikt. I Dubai venter nærmest alt av verdensrekorder – fra imponerende skyskrapere til elleville temaparker. Ras al Khaimah er på sin side nærmest rake motsetningen – her står naturen og friluftsaktiviteter i fokus, og alt ligger til rette for uforglemmelige opplevelser, sier Rivera. 

Hun har ingen tvil om at det er de store kontrastene og spektakulære severdighetene som gjør Emiratene så appellerende for kombinasjonsreiser. De aller fleste som ferierer i Dubai legger nemlig inn en dagstur til Abu Dhabi for å få med seg attraksjoner som Ferrari World, eller verdens lengste zipline i Ras al Khaimah – og motsatt. Dagstur til Dubai er Apollos best solgte utflukt fra de andre emiratene.

 

Dette er Apollos kombinasjonsreiser i vinter:

Land 

Kombinasjoner 

Spania 

Gran Canaria + Gran Canaria 

Fuerteventura + Fuerteventura 

Tenerife + Tenerife 

Lanzarote + Lanzarote 

Tenerife + La Gomera 

Portugal 

Madeira + Madeira 

UAE 

Dubai + Dubai 

Dubai + Ajman 

Dubai + Ras al Khaimah 

Dubai + Abu Dhabi 

Thailand 

Phuket + Phuket 

Khao Lak + Phuket 

Apollos vinterprogram er enda ikke ferdigstilt, så nye kombinasjonsmuligheter kan dukke opp.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom