Apollo

Apollo inngår samarbeid med TEMA

Del

Opplevelser og dypdykk i lokal kultur har alltid vært en stor del av Apollos DNA, og nå blir den enda større: Gjennom sitt nye samarbeid med TEMA vil reisearrangøren nå også kunne tilby spennende rundreiser - til reisemål over hele verden!

Ifølge Apollo er nordmenn blitt profesjonelle globetrottere, og tiden hvor vi bare ønsket å tilbringe ferien på latsiden ved bassengkanten er for lengst forbi. Når det endelig blir mulig å reise igjen står nemlig opplevelser øverst på ønskelisten, til reisearrangørens store begeistring.

- Nordmenn er aktive reisende. Vi vil utforske, oppdage og bli kjent med vertslandet vi besøker, og det er ingenting vi i Apollo brenner for mer enn det. Derfor er det med stor stolthet at vi nå inngår et samarbeid med TEMA - for gjennom dem kan vi nå tilby kundene våre kvalitetssikrede rundreiser til alle verdens hjørner, med spennende temaer og eksepsjonelt dyktige guider, sier Erik Haug, administrende direktør i Apollo Norge.

Det beste av to verdener

Hver for seg besitter de to arrangørene en helt unik lokalkunnskap. Mens Apollo er eksperter på pakkereiser til unike reisemål og hotell i form av både tradisjonelle charterreiser, eksotiske reiser og storbyreiser, er TEMA pioneren på rundreiser - og har i snart 50 år laget turer til nære og fjerne mål, fullpakket med opplevelser, gleder og overraskelser.

- Med oss kan du reise på alt fra fotturer i vakre Italia, vin-, og gourmetturer i Spania, sykkelturer langs Portugals kyst og rundreiser i både Thailand og Sør-Amerika – og du kan reise på egenhånd med andre likesinnede i en gruppe, med kjæresten, vennene, foreningen eller klubben, forteller David Karlsson, daglig leder i TEMA.

Med det nye samarbeidet satser både Apollo og TEMA nå på å kunne dra nytte av hverandres sterkeste sider, og levere unike kvalitetsprodukter til sine reisende.

- Apollos sterke varemerke, beundringsverdige tilhørighet på reisemålene og effektive flyløsninger med direktefly er store grunner til at vi ønsket oss dette samarbeidet. Vi er stolte over å nå få bidra med enda mer bredde i programmet deres, og gleder oss til å utvide vårt eget med flere av Apollos mest kjente reisemål og på sikt også konsepthoteller, som Mondo Local, sier han.

 Les mer om Apollos temareiser her.

For mer informasjon kontakt:

David Karlsson, daglig leder i TEMA: +46 73 388 89 96 / david.karlsson@temaresor.se

Beatriz Rivera, Kommunikasjonsansvarlig i Apollo. +47 22 33 45 00 / beatriz.rivera@apollo.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Last ned bilde
Gourmetreiser til Italia og Spania
Gourmetreiser til Italia og Spania
Last ned bilde
Rundreise til Andalucia
Rundreise til Andalucia
Last ned bilde
Fotturer på Kreta
Fotturer på Kreta
Last ned bilde
Rundreise i Thailand
Rundreise i Thailand
Last ned bilde

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom