Apollo

Apollo fortsetter festivalsuksessen i Makarska

Del

Fjorårets Makarska Autumn Leaves International Jazz Festival ble en enorm hit med hundrevis av besøkende fra hele Norge. I høst byr Apollo nok en gang opp til dans – med enda flere artister og gratiskonserter i hjertet av Kroatias mest populære ferieby.

- Etter flere vellykkede år som offisiell reisearrangør for Kardamili International Jazzfestival, bestemte vi oss i fjor for å spre musikkgleden ytterligere og by opp til jazzfest også i Kroatia. Festivalen gikk over all forventing - alle tilbakemeldinger fra både gjester, artister og arrangører var positive, så i år slår vi litt ekstra på stortromma, forteller Beatriz Rivera, Presseansvarlig i Apollo.

I samarbeid med Sarpsborg Jazzklubb og New Orleans Workshop Jazz Club forvandler reisearrangøren Kroatias mest populære ferieby til en stor scene fra 25. september til 5. Oktober. I løpet av uken vil over 50 gratiskonserter arrangeres fra morgen til kveld – på sjarmerende torg, restauranter og hoteller rundt om i Makarska. Det blir også holdt konserter i uken før og etter festivalen.

- Personlig tenker jeg at dette er den ultimate uken å oppleve Kroatia. Du får kombinert deilige stranddager med majestetiske naturopplevelser, samtidig som førsteklasses livemusikk venter bak ethvert gatehjørne. I tillegg er det fantastiske priser på reisene akkurat nå, så man får mye ferie for pengene! tipser Rivera.

Jazzglede fra hele landet

I år har Apollo festivalfly fra både både Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand og Ålesund, og både kjente, norske, lokale og internasjonale jazzband vil pryde scenene. Tricia Boutté, Live Foyn Friis, Majken Christiansen Quartet og Doc Houlind Revival All Stars er blant noen av artistene og bandene som vil opptre.

- Kroatia er et kulturmekka og fjorårets suksess viste at vi valgte rett by med Makarska. Det er lite som fører mennesker mer sammen enn reising og musikk, så nå gleder vi oss veldig til å by opp til en enda større fest for musikkelskere fra hele landet, sier Bjarne S Aaserød, konsertarrangør og festivalleder.

Les mer om Makarska Autumn Leaves International Jazz Festival og se det fulle programmet her.

Priser til Makarskas Riviera under festivaluken:

Oslo:               Fra 5 998,- pr. person for fly, hotell og festival i 1 uke. Avreise 25/09

Bergen:           Fra 3 998,- pr. person for fly, hotell og festival i 1 uke. Avreise 28/09.

Ålesund:         Fra 3 998,- pr. person for fly, hotell og festival i 1 uke. Avreise 28/09.

Stavanger:      Fra 3 998,- pr. person for fly, hotell og festival i 1 uke. Avreise 28/09.

Trondheim:     Fra 3 998,- pr. person for fly, hotell og festival i 1 uke. Avreise 28/09.

Kristiansand:  Fra 6 498,- pr. person for fly, hotell og festival i 1 uke. Avreiseg 28/09.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom